Periodiek schenken

Wil je Youth for Christ financieel steunen? Dan is het aantrekkelijk om een periodieke schenking af te sluiten. Je levert met een periodieke schenking een duurzame bijdrage aan ons jongerenwerk! Zo kunnen wij steeds meer jongeren bereiken met het evangelie en ze een veilige plek bieden waar ze geliefd zijn.

Je regelt de periodieke schenking door binnen een paar minuten het online formulier in te vullen.

Formulier periodiek schenken

Schenking met belastingvoordeel
Een periodieke schenking houdt in dat je minimaal vijf jaar een gift overmaakt naar Youth for Christ. Zo’n schenking is volledig fiscaal aftrekbaar, in tegenstelling tot reguliere giften. Youth for Christ is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), wat voor een periodieke schenking nodig is. Je kunt zelf berekenen wat je bespaart op de website schenkservice.nl.

Overweeg je om meer voor Youth for Christ te betekenen? Dan kun je besluiten om je belastingvoordeel aan Youth for Christ te schenken. Zo geef je meer, zonder dat het meer kost!

Gemakkelijk afsluiten
Het afsluiten van een periodieke schenking gaat gemakkelijk. Vul het online formulier in via bovenstaande button en regel je schenking in een paar minuten. Daarnaast vind je in de digitale brochure meer informatie.

Wil je liever een formulier per post toegestuurd krijgen of verdere informatie ontvangen over het periodiek schenken aan Youth for Christ? Neem dan contact op met Mariska de Koning via steun@yfc.nl of mariska.dekoning@yfc.nl

Formulier periodiek schenken

Het verhaal van Joseph Follender

In september 2022 spraken wij met Joseph Follender (75) over de manier waarop hij Youth for Christ steunt door periodiek schenken.

“Door mijn financiële steun voel ik me echt onderdeel van Youth for Christ”, vertelt hij. “Youth for Christ is in staat om jongeren aan te spreken en ze te laten weten hoe mooi de christelijke boodschap is. Ik vind het fijn dat jongeren op die manier op het spoor van de blijde boodschap worden gezet.”

Warm hart
Joseph draagt het werk van Youth for Christ al jarenlang een warm hart toe. Hij woont in Arnhem en is een trouw bezoeker van de katholieke vieringen in zijn stad. “Ik heb drie dochters”, vertelt Joseph. “Mijn vrouw en ik hebben onze dochters katholiek opgevoed, maar ik heb gezien hoe moeilijk het voor een kerk is om jongeren vast te houden. Ze zijn afgehaakt van de kerk, maar ze zijn wel gelovig gebleven. Een van onze dochters zei laatst: ‘Jullie hebben ons voorgedaan hoe je christen kunt zijn.’ Youth for Christ doet dat ook bij jongeren en dat vind ik prachtig.”

Het hele interview lees je via onderstaande button.

Lees verder