Bestel Mediawijs Opvoeden

Is TikTok echt zo gevaarlijk? Waarom zijn influencers zo populair en challenges zo aantrekkelijk? Hoe ziet de seksuele ontdekkingstocht via de smartphone van je kind er uit? Waarom is urenlang gamen goed voor je kind en hoe ga je om die die eeuwige discussie over schermtijd? Het komt allemaal aan bod in het magazine Mediawijs Opvoeden.

Bij Youth for Christ zien we dat ouders en andere opvoeders ermee worstelen dat hun kinderen een groot deel van hun tijd doorbrengen in de online wereld. Mediacoach Leenard Kanselaar was jarenlang verbonden aan Youth for Christ. Hij wil bijdragen aan meer verbinding en begrip tussen ouders en hun kinderen, en zo helpen de kloof die er is te overbruggen. “Kinderen en tieners zijn standaard online en wifi is zo’n beetje hun eerste levensbehoefte. Met één swipe betreden ze het wereldwijde web en het grootste deel van hun vrije tijd brengen ze door in games, op YouTube of op social platformen.”

Lees hier alvast een artikel online uit het magazine.

Ja, ik wil het gratis magazine Mediawijs Opvoeden ontvangen (3,95 verzendkosten)

Voor slechts 3,95 euro verzendkosten sturen wij het gratis magazine Mediawijs Opvoeden naar je toe. Wil jij er ook samen met ons voor zorgen dat kwetsbare jongeren de hulp krijgen die ze nodig hebben en de liefde van Jezus leren kennen? Geef dan een beetje meer als je dat kunt missen. Of steun ons werk maandelijks en ontvang ook nog eens de toffe Hope cap.

Ik steun Youth for Christ
Ik geef
Persoonlijke gegevens

Ik machtig Youth for Christ Nederland om eenmalig het bovenstaande bedrag van mijn rekening af te schrijven.