E-book met Trends & Tips artikelen over de leefwereld van jongeren

Wat speelt er in de leefwereld van jongeren? Welke thema’s zijn belangrijk om met hen te bespreken en hoe doe je dat als ouder? Wij kunnen ons voorstellen dat je hierover nadenkt wanneer je kind opgroeit tot tiener.

De jongerenwerkers van Youth for Christ spreken dagelijks jongeren en jeugdleiders over de dingen waar zij tegenaanlopen. Daarom weten zij goed wat er onder jongeren speelt. Het is met deze jarenlange praktijkervaring dat Youth for Christ zich een expert durft te noemen op gebied van jongerenwerk.

Jongerenwerkers Matthijs, Ruth en Jeanine deelden in 2022-2023 hun expertise in verschillende Trends & Tips artikelen. De artikelen bevatten stevige onderwerpen als als drugsgebruik, seksualiteit en telefoongebruik. Maar zij schreven ook over meer luchtige thema’s als creativiteit, motivatie voor school en connectie maken met jongeren.

Deze artikelen hebben wij voor jou samengevoegd tot een e-book met 15 verschillende thema’s. Elk artikel bevat tips voor jou als ouder, verzorger of jeugdleider om in gesprek te gaan met tieners en jongeren.

Leer je tiener beter kennen in een vertrouwde en veilige setting en ga de ‘moeilijke’ thema’s niet uit de weg. Je doet hen juist een plezier door hierover te praten!

Download via onderstaand formulier ons e-book met 15 Trends & Tips artikelen. Veel leesplezier!