Collecteren voor Youth for Christ

Youth for Christ is een goed doel, wij zijn afhankelijk van giften. Wanneer kerken willen collecteren voor Youth for Christ omdat ze de urgentie van missionair jongerenwerk inzien, zijn we daar heel dankbaar voor!

Elke collecte-opbrengst is van grote waarde. Jongerenwerkers kunnen zo hun relationele werk voortzetten, we kunnen nieuwe jongerenwerkers aannemen en nieuwe locaties starten.

Kerken die collecteren voor Youth for Christ

De Baptistengemeente Amersfoort collecteert al jaren regelmatig voor Youth for Christ. Lees hier het gesprek met jeugdwerker Marijke over de drijfveer voor Youth for Christ als collectedoel.

Wil je meer weten over specifieke projecten en collectedoelen? We vertellen je er graag meer over wanneer je contact met ons opneemt.

Gesprek met Marijke Elsenaar

Hoe werkt het?

Heb je gecollecteerd voor Youth for Christ?

Je kunt de opbrengst overmaken naar ons IBAN nummer: NL28 RABO 0111 444 888 o.v.v. ‘collecte’ met daarbij de naam en het adres van jouw kerk.

Heel hartelijk dank!

Spreker uitnodigen?

Zoek jij een spreker voor de kerkdienst, evenement of conferentie? Wij komen graag spreken over wat God nu aan het doen is onder jongeren in Nederland. Wij weten hoe we het evangelie op een eigentijdse manier kunnen vertalen naar jong en oud. Hierdoor spreken wij ten dienste van de doelgroep die we tegenover ons hebben.

Meer informatie over sprekers