Toerusting

Binnen Youth for Christ is team Training & Toerusting verantwoordelijk voor het trainen van onze medewerkers en toerusten van jeugdleiders in de kerk. Op deze pagina vind je ons aanbod op gebied van trainingen, sprekers, clubprogramma’s en meer.

Trainingswall

Wil jij groeien als jeugdleider of jongerenwerker? Bekijk dan hier onze online Trainingswall!

Dé plek voor alle training, inspiratie en tools voor jouw jongerenwerk in de kerk of op straat! Het totaalpakket wat jij nodig hebt, met daarin onze meest favoriete online trainingen, inspirerende vlogs, en nog veel meer. Direct voor jou beschikbaar, waar, wanneer en hoe vaak je ook wilt.

Naar de Trainingswall

Clubprogramma's

Rock Solid, Stay Solid & Solid Friends zijn de missionaire clubprogramma’s voor tiener- en jongerenwerk, die over de afgelopen 14 jaar al door meer dan 4.000 jeugdleiders zijn gebruikt.

Wil jij meer tijd voor jouw jongeren, en minder tijd stoppen in voorbereiding? Ga jouw jeugdwerk in met de volledig uitgewerkte clubprogramma’s, ontwikkeld door professionals van Youth for Christ.

Meer weten?
Bezoek het jaarlijkse online

Trainingsevent 2024

Op 5 oktober 2024 vindt het jaarlijkse online Trainingsevent plaats. Een ochtend vol inspiratie, interactie en training om jezelf als jeugdleider klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Organiseer een watchparty en nodig andere jeugdleiders uit om samen te kijken, sluit aan bij een bestaande watchparty of kijk het event zelf vanuit huis.

Informatie en inschrijven

Sprekers

Zoek jij een spreker voor de (zondag)dienst of voor een speciale activiteit? Wij komen graag spreken over wat God nu aan het doen is onder jongeren in Nederland. Wij weten hoe we het evangelie op een eigentijdse manier kunnen vertalen naar jong en oud.

Naar sprekers

Trainingen

Of ben jij op zoek naar een inspirerende trainer waarmee je samen aan de slag kunt met het jongerenwerk in jouw kerk? Goede jeugdleiders maken sterk jeugdwerk, en daar kunnen wij jou bij helpen. Ontdek hier wat we voor je kunnen betekenen!

Naar trainingen

Inspiratie & downloads

Ben je op zoek naar de nieuwste expert artikelen over jongerenwerk, inspirerende vlogs en gratis programma’s voor jouw tiener- en jeugdclub? Je vindt het op onze inspiratiepagina.

Bekijk de pagina