Toerusting

Trainingen

We trainen jeugdleiders om inzicht te krijgen in de jongerencultuur, groepsdynamiek, hoe je sterke relaties bouwt en hoe je missionair bent met je tienerwerk. Op locatie of op ons jaarlijkse trainingsevent. We spreken in kerken en vertalen het evangelie op een eigentijdse manier naar jong en oud in kerkdiensten en op conferenties.

Goede jeugdleiders maken sterk jeugdwerk. Door wie jij bent en hoe je doet, laat je zien wat geloven is. Tieners kijken naar jeugdleiders om te zien wat dit betekent in het dagelijks leven. Wie je bent en wat je doet, maakt verschil! Jij bent belangrijk en Youth for Christ wil graag in je investeren. Daarom bieden we training op locatie aan.

Lees verder

Sprekers

Zoek jij een spreker voor de (zondag)dienst of voor een speciale activiteit? Wij komen graag spreken over wat God nu aan het doen is onder jongeren in Nederland. Wij weten hoe we het evangelie op een eigentijdse manier kunnen vertalen naar jong en oud.

Lees verder

Clubprogramma's

Rock Solid en Solid Friends zijn de missionaire clubprogramma’s voor tiener- en jongerenwerk. De Solid-programma’s richten zich op het ontdekken en verdiepen van het christelijk geloof.

Lees verder

Downloads

Zoek jij naar creatieve manieren om contact met je jongeren te houden in deze corona-tijd? Wij ontwikkelen clubprogramma’s die je kan gebruiken om een online clubavond te organiseren. Zonder dat jij of je jongeren de deur uitgaan, heb je contact met elkaar over wat deze tijd met je jongeren doet en hoe geloof juist ook nu relevant is.

Gratis downloads