Toerusting

Trainingen

We trainen jeugdleiders om inzicht te krijgen in de jongerencultuur, groepsdynamiek, hoe je sterke relaties bouwt en hoe je missionair bent met je tienerwerk. Op locatie of op ons jaarlijkse trainingsevent. We spreken in kerken en vertalen het evangelie op een eigentijdse manier naar jong en oud in kerkdiensten en op conferenties.

Goede jeugdleiders maken sterk jeugdwerk. Door wie jij bent en hoe je doet, laat je zien wat geloven is. Tieners kijken naar jeugdleiders om te zien wat dit betekent in het dagelijks leven. Wie je bent en wat je doet, maakt verschil! Jij bent belangrijk en Youth for Christ wil graag in je investeren. Daarom bieden we training op locatie aan.

Lees verder

Sprekers

Zoek jij een spreker voor de (zondag)dienst of voor een speciale activiteit? Wij komen graag spreken over wat God nu aan het doen is onder jongeren in Nederland. Wij weten hoe we het evangelie op een eigentijdse manier kunnen vertalen naar jong en oud.

Lees verder

Clubprogramma's

Rock Solid, Stay Solid & Solid Friends zijn de missionaire clubprogramma’s voor tiener- en jongerenwerk. De Solid-programma’s richten zich op het ontdekken en verdiepen van het christelijk geloof.

Lees verder

Trainingswall

Wil jij groeien als jeugdleider of jongerenwerker? Bekijk dan hier onze trainingswall! Dé plek voor alle training, inspiratie en tools voor jouw jongerenwerk in de kerk of op straat!

Het totaalpakket wat jij nodig hebt, met daarin onze meest favoriete online trainingen, inspirerende vlogs, en nog veel meer. Direct voor jou beschikbaar, waar, wanneer en hoe vaak je ook wilt.

Lees verder

Downloads

Zoek jij naar creatieve vormen om met jouw jongeren in gesprek te gaan over hun geloof? Probeer dan eens één van onze gratis proefprogramma’s. Programma’s die werken vanuit thema’s die aansluiten bij de jongerencultuur en de sociaal-emotionele ontwikkeling van deze groep. Elk programma richt zich op het ontdekken en verdiepen van het christelijk geloof. Check snel ons aanbod en ontdek ook onze thema specials: actuele programma’s over thema’s die nu spelen!

Gratis downloads