Doe mee

Doe mee

Youth for Christ is een beweging van mensen met een hart voor jongeren. Wil jij ook dat jongeren de liefde van Jezus leren kennen? Doe mee door te bidden, geven of doen.

Daarnaast hebben we een actief netwerk van ondernemers en de Youth for Christ Family.

Beweging van gebed

Wij kunnen hard werken – en dat doen we ook – maar het is God die de harten van jongeren aanraakt. Binnen Youth for Christ bidden we daarom veel voor onze jongeren. Bid je met ons mee? We geven vier keer per jaar een gebedskalender uit. Hierin delen we een verhaal en vragen we gebed voor ons lokale jongerenwerk. Wil je deze ook in de brievenbus ontvangen? Meld je aan!

Maak het werk financieel mogelijk

Ruim negentig procent van de jongeren in Nederland groeit op zonder de liefde van Jezus. Jouw financiële steun blijft daarom hard nodig. Geef voor onze activiteiten, zodat we jongeren blijven ontmoeten en hen op het spoor van Jezus kunnen zetten.

Geven kan op verschillende manieren:

Ontdek de mogelijkheden

Werken bij Youth for Christ

Werken bij Youth for Christ is werken met een missie, zodat iedere jongere in Nederland de kans krijgt om Jezus te leren kennen. Wil jij je passie voor Jezus delen met jongeren? Kom dan je talent bij ons inzetten! We hebben regelmatig betaalde vacatures.

Liever aan de slag in je eigen buurt? Wij helpen je met het opstarten van jouw eigen initiatief.

Direct naar vacatures

Netwerk van ondernemers

De YfC Business Club is het netwerk van ondernemers die Youth for Christ een warm hart toedragen. Regelmatig organiseren we speciale avonden waarin we elkaar ontmoeten, er gelegenheid is om te netwerken en waar je als ondernemer betrokken wordt om jongeren de liefde van Jezus te laten ontdekken.

Ontdek de business club

Youth for Christ Family

Voel jij je nauw betrokken bij Youth for Christ? Misschien heb jij in het verleden meegewerkt of is jouw leven geraakt door het werk van Youth for Christ. Denk aan het werk door koffiebars, diaconale jaren, reizen, of het Flevo Festival. Speciaal voor jou is er dan Youth for Christ Family.

Ontdek Youth for Christ Family
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het werk van Youth for Christ. We delen graag onze verhalen met je. Over de uitdagingen waar jongeren in Nederland voor staan en ons dagelijkse werk om hen te bereiken en ondersteunen. En over onze missie om jongeren bekend te maken met de liefde van Jezus. Dankzij de betrokkenheid van mensen als jij kunnen wij er voor jongeren zijn!

Schrijf je vrijblijvend in voor de nieuwsbrief van Youth for Christ en blijf op de hoogte. We versturen de digitale nieuwsbrief eens per maand.

Collecteer

Veel kerken hebben in coronatijd creatieve manieren gevonden om toch te kunnen collecteren. Youth for Christ is bijzonder dankbaar voor kerken die de nood van ons jongerenwerk inzien. Iedere collecteopbrengst is van grote waarde. Jongerenwerkers kunnen zo hun relationele werk voortzetten, we kunnen nieuwe jongerenwerkers aannemen én soms zelfs nieuwe locaties starten.  Bekijk de mogelijkheden rondom collecteren en het overmaken van de collecteopbrengst voor Youth for Christ.

Lees meer