Doe mee

Doe mee

Youth for Christ is een beweging van mensen met een hart voor jongeren. Wil jij ook dat jongeren de liefde van Jezus leren kennen? Doe mee door te bidden, geven of doen.

Daarnaast hebben we een actief netwerk van ondernemers en de Youth for Christ Family.

Beweging van gebed

Wij kunnen hard werken – en dat doen we ook – maar het is God die de harten van jongeren aanraakt. Binnen Youth for Christ bidden we daarom veel voor onze jongeren. Bid je met ons mee? We geven vier keer per jaar een gebedskalender uit. Hierin delen we een verhaal en vragen we gebed voor ons lokale jongerenwerk. Wil je deze ook in de brievenbus ontvangen? Meld je aan!

Maak het werk financieel mogelijk

Ruim negentig procent van de jongeren in Nederland groeit op zonder de liefde van Jezus. Jouw financiële steun blijft daarom hard nodig. Geef voor onze activiteiten, zodat we jongeren blijven ontmoeten en hen op het spoor van Jezus kunnen zetten.

Geven kan op verschillende manieren:

Ontdek de mogelijkheden

Werken bij Youth for Christ

Werken bij Youth for Christ is werken met een missie, zodat iedere jongere in Nederland de kans krijgt om Jezus te leren kennen. Wil jij je passie voor Jezus delen met jongeren? Kom dan je talent bij ons inzetten! We hebben regelmatig betaalde vacatures.

Liever aan de slag in je eigen buurt? Wij helpen je met het opstarten van jouw eigen initiatief.

Direct naar vacatures

netwerk van ondernemers

De YfC Business Club is het netwerk van ondernemers die Youth for Christ een warm hart toedragen. Regelmatig organiseren we speciale avonden waarin we elkaar ontmoeten, er gelegenheid is om te netwerken en waar je als ondernemer betrokken wordt om jongeren de liefde van Jezus te laten ontdekken.

Ontdek de business club

Youth for Christ Family

Voel jij je nauw betrokken bij Youth for Christ? Misschien heb jij in het verleden meegewerkt of is jouw leven geraakt door het werk van Youth for Christ. Denk aan het werk door koffiebars, diaconale jaren, reizen, of het Flevo Festival. Speciaal voor jou is er dan Youth for Christ Family.

Ontdek Youth for Christ Family