Doe mee

Heb jij hart voor jongeren en voor God? Is het jouw verlangen om jongeren op het spoor van Jezus te zetten? Doe dan met ons mee! Jouw betrokkenheid bij Youth for Christ zorgt ervoor dat jongeren de liefde van Jezus gaan ervaren en een persoonlijke relatie met hem op kunnen bouwen. Zo bieden we hen samen perspectief voor de toekomst.

Je kunt met ons meedoen door te bidden of te geven. Ook hebben we verschillende mogelijkheden om je passie en talent in te zetten door bij ons te komen werken of zelf lokaal jongerenwerk te starten. Ben je ondernemer? Lees dan alles over ons ondernemersnetwerk.

Of meld je aan voor de maandelijkse e-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons missionaire jongerenwerk.

Maak het werk financieel mogelijk

Ruim negentig procent van de jongeren in Nederland groeit op zonder de liefde van Jezus. Jouw financiële steun blijft daarom hard nodig. Geef voor onze activiteiten, zodat we jongeren blijven ontmoeten en hen op het spoor van Jezus kunnen zetten.

Geven kan op verschillende manieren:

Ontdek de mogelijkheden

Beweging van gebed

Wij kunnen hard werken – en dat doen we ook – maar het is God die de harten van jongeren aanraakt. Binnen Youth for Christ bidden we daarom veel voor onze jongeren. Bid je met ons mee?

We geven vier keer per jaar een gebedskalender uit. Hierin delen we een verhaal en vragen we gebed voor ons lokale jongerenwerk. Vul onderstaand formulier in om de gebedskalender fysiek thuis te ontvangen. Of bid mee via deze pagina met gebed- en dankpunten.

Werken bij Youth for Christ

Werken bij Youth for Christ is werken met een missie, zodat iedere jongere in Nederland de kans krijgt om Jezus te leren kennen. Wil jij je passie voor Jezus delen met jongeren? Kom dan je talent bij ons inzetten! We hebben regelmatig betaalde vacatures.

Liever aan de slag in je eigen buurt? Wij helpen je met het opstarten van jouw eigen initiatief.

Direct naar vacatures

Netwerk van ondernemers

Het Youth for Christ ondernemersnetwerk is het groep ondernemers die ons werk een warm hart toedragen. Twee keer per jaar organiseren wij een Business Event waar de leden elkaar ontmoeten, er gelegenheid is om te netwerken en waar je als ondernemer meegenomen wordt in het verhaal van Youth for Christ en onze activiteiten voor jongeren om hen dichterbij Jezus te brengen.

Meer over het ondernemersnetwerk

Start zelf jongerenwerk

Heb jij hart voor de jongeren bij jou in de buurt? Word jij geraakt door hun omstandigheden? En wil jij iets voor jongeren betekenen? Dan zoeken wij jou! We helpen je graag bij het opzetten van jouw initiatief voor jongeren. Van meidenclub tot compleet jongerencentrum met diverse activiteiten. Veel pioniers zijn jou al voorgegaan!

Meer informatie
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het werk van Youth for Christ. We delen graag onze verhalen met je. Over de uitdagingen waar jongeren in Nederland voor staan en ons dagelijkse werk om hen te bereiken en ondersteunen. En over onze missie om jongeren bekend te maken met de liefde van Jezus. Dankzij de betrokkenheid van mensen als jij kunnen wij er voor jongeren zijn!

Schrijf je vrijblijvend in voor de nieuwsbrief van Youth for Christ en blijf op de hoogte. We versturen de digitale nieuwsbrief eens per maand.