Wat is jouw droom? 

Bestel vandaag onze gratis Dromen & Doelen Planner en start met het opschrijven van alles wat er in je hoofd en hart omgaat. Het boekje is ideaal om een te nemen op vakantie!

In dit nieuwste product van Youth for Christ stimuleren wij jou om na te denken over jouw dromen & doelen in het leven. Wij geloven dat je jezelf mag ontwikkelen en stimuleren om je dromen en doelen waar te maken, zodat je recht doet aan hoe God jou heeft bedoeld. Met de Dromen & Doelen Planner kom je dus dichter bij jezelf! Het is dé christelijke agenda waarmee je in 2024 op weg kan gaan om jouw droom waar te maken! 

Daarnaast ontvang je zes bijpassende digitale werkvormen zodat je met het boekje aan de slag blijft gaan.

De droom van Youth for Christ is dat álle kwetsbare jongeren in Nederland ons weten te vinden. Gedreven door Gods liefde bieden we hen hoop en perspectief. Zo komen we dichterbij jongeren. Want iedere jongere verdient de kans om Jezus te leren kennen. Onze jongerenwerkers en lokale vrijwilligers zoeken jongeren op, daar waar zij zijn. Door wie zij zijn, willen zij Jezus zichtbaar maken. Sluit jij je aan bij onze droom?

Voor slecht 4,95 verzendkosten ontvang je de Dromen & Doelen Planner gratis thuis en wanneer je ons werk structureel steunt ontvang je ook nog eens de toffe Hope Cap of Dopper erbij!

P.S. ben je op zoek naar een ander product van Youth for Christ? Kijk dan even hier.

Ja, ik wil de gratis Dromen & Doelen Planner ontvangen (4,95 verzendkosten)

Voor slechts 4,95 euro verzendkosten sturen wij de gratis Dromen & Doelen Planner naar je toe. Wil jij er ook samen met ons voor zorgen dat kwetsbare jongeren de hulp krijgen die ze nodig hebben en de liefde van Jezus leren kennen? Geef dan een beetje meer als je dat kunt missen. Of steun ons werk maandelijks en ontvang ook nog eens de toffe Hope cap of Youth for Christ dopper. Help je mee?

Ik steun Youth for Christ
Ik geef
Persoonlijke gegevens

Ik machtig Youth for Christ Nederland om eenmalig het bovenstaande bedrag van mijn rekening af te schrijven.