Dé Christelijke agenda 2024: gratis Dromen & Doelen Planner

De Dromen & Doelen Planner is dé christelijke agenda 2024/2025*. Dit boekje helpt jou om dichter bij je droom te komen. Want hoewel God de richting bepaalt die wij gaan, krijgen we wel de vrijheid om zelf de weg uit te stippelen. Met dit boekje zet je de eerste stappen. Je ontdekt daarbij dat je God mag volgen in de richting die Hij aangeeft. Onbekommerd en vol vertrouwen. Wij geloven dat je jezelf mag ontwikkelen en stimuleren om je dromen en doelen waar te maken, zodat je recht doet aan hoe God jou heeft bedoeld. Bestel de planner gratis (slechts 4,95 verzendkosten) of word donateur en ontvang er een toffe Hope cap of Youth for Christ dopper bij cadeau.

*De agenda begint niet bij een bepaalde maand, je kunt de maanden en weken zelf invullen.

Wat is de Dromen & Doelen Planner

De christelijke agenda ‘Dromen & Doelen Planner’ helpt je stap voor stap om concrete woorden te geven aan jouw doelen. Met ruimte voor:

 • het dagelijks bijhouden van je concrete stappen en gedachten;
 • noteren van dank- en gebedspunten;
 • noteren van notities en inspiratie en focuspunten;
 • een maandelijkse vitaliteitscheck;
 • zes werkvormen zoals; ontdek je talent, jouw ideale week, de dromenladder, bidden voor je dromen- en doelen.

Bestel nu

Waarom de Dromen & Doelen Planner?

Youth for Christ helpt jongeren dichter bij hun droom te komen. Vanuit 30 locaties in Nederland trekken wij met jongeren op, zien wij hen door Gods ogen en helpen hen om hun dromen in kaart te brengen én waar te maken. Zo is hun droom geen illusie, maar komt hij juist dichterbij. Dit gunnen wij jou ook! Daarom hebben wij de Dromen & Doelen Planner ontwikkeld zodat de jongeren met wie wij werken, maar ook jij met jouw dromen en doelen aan de slag kunt gaan. Bestel hem snel!

Sluit jij je daarnaast ook aan bij onze missie? Help je mee jongeren hun dromen waar te maken? Wanneer je donateur wordt, ontvang je naast de Dromen & Doelen Planner ook een Hope Cap of dopper cadeau!

Bestel nu

Ga aan de slag met de werkvormen

Wanneer je de Dromen & Doelen Planner in huis hebt, helpen wij je graag verder met het concreet maken van jouw dromen. Daarom ontvang je een aantal e-mails met werkvormen zodat je aan de slag blijft gaan met jouw dromen en doelen. Deze werkvormen bestaan uit een pdf met meer uitleg over hoe je de planner kunt gebruiken in jouw dagelijks leven en hoe je vorm kunt geven aan het haalbaar maken en realiseren van jouw dromen en doelen. Het zijn werkvormen over:

 • Ontdek je talenten
 • Vitaliteitscheck
 • Bidden voor je dromen en doelen
 • Jouw ideale week
 • Ochtend- en avondroutine
 • Dromenladder

Bekijk de werkvormen

Youth for Christ droomt groots!

De droom van Youth for Christ is dat álle kwetsbare jongeren in Nederland ons weten te vinden. Wij worden geraakt door de gebrokenheid in de levens van jongeren. Wij verlangen ernaar dat jongeren positief reageren op de onvoorwaardelijke liefde van God binnen een levende relatie met Jezus, en dat zij herstel vinden op alle gebieden van hun leven. Zo komen we dichterbij jongeren. Want iedere jongere verdient de kans om Jezus te leren kennen.

Wij geven onze droom handen en voeten door vanuit dertig locaties in Nederland missionair jongerenwerk te bieden. Per locatie wordt onderzocht waar jongeren in die regio behoefte aan hebben. Voetballen, een meidenclub, huiswerkbegeleiding, leren koken of iets anders? Wij zoeken de jongeren op waar zij zijn, bieden hen hoop en begeleiden hen op weg naar een volwaardige plek in de samenleving.

Wil jij ons daarbij helpen? Kies dan, naast het bestellen van jouw Planner, voor de optie om donateur te worden en ontvang een Hope Cap of dopper!

Ja, ik word donateur