Werkvormen Dromen & Doelen Planner

Waar droom jij van? Bijna iedereen heeft plannen voor de toekomst en stelt zichzelf doelen, maar het lukt niet altijd om die te realiseren.
Onze gratis Dromen & Doelen Planner (4,95 verzendkosten) helpt je stap voor stap om concrete woorden te geven aan je doelen en voortdurend te reflecteren op je acties en vorderingen, zodat het je lukt om je plannen uit te voeren.

In de planner wordt verwezen naar diverse werkvormen. Deze vind je toegelicht op deze pagina! Je krijgt de downloads gemakkelijk per e-mail toegestuurd, na het invullen van je gegevens. Wil je het totaalpakket van downloads ontvangen? Scroll dan door naar helemaal onderaan de pagina!

Gratis Dromen & Doelen Planner (slechts 4,95 verzendkosten)

Heb je de gratis Dromen & Doelen Planner nog niet besteld? Dé christelijke agenda waarin je in 2024 op weg kan gaan naar jouw droom! Vraag hem meteen aan! Dat kan voor jezelf, voor een jongere in jouw omgeving of om cadeau te doen aan een vriend of vriendin. Wie gun jij het om grootst te dromen en het waar te maken?

Dromen & Doelen Planner bestellen

Vitaliteitscheck

Met de vitaliteitscheck beoordeel je hoe je vindt dat het op dit moment in je leven gaat. Dit doe je op een aantal levensgebieden zoals relatie, school/werk, financiën, gezondheid, mentaal, leefomgeving etc. Download hieronder de werkvorm en ga meteen aan de slag! Op de afbeelding zie je een voorbeeld van de eerste pagina.

Jouw ideale week

Wat doe jij allemaal wel- en niet in jouw ideale week? Met deze werkvorm en het bijbehorende sjabloon ga je aan de slag om jouw ideale week vorm te geven. Deze is natuurlijk niet in beton gegoten, maar is bedoeld om je te helpen bij het behalen van jouw dromen en doelen!

Talenten ontdekken

In de Dromen & Doelen Planner gaat het over je droom voor de toekomst. Om die droom te ontdekken en waar te maken is het handig om bewust stil te staan bij jouw talenten. Waar ben je goed in? Waar wil je nog verder in ontwikkelen? Wij helpen jou op weg met deze werkvorm!

Bidden voor je dromen en doelen

In de Dromen & Doelen Planner kan je elke week aangeven waar je voor wil bidden. Hoe doe je dat dan, bidden met de Dromen & Doelen Planner?  Wij helpen je op weg met deze werkvorm. Download de werkvorm hieronder.

De droomladder

Beklim jouw droomladder met deze werkvorm. Als het waarmaken van jouw droom de 10 is en je je voorstelt hoe dat eruit ziet, waar sta je dan nu? Is dat op de 3 of misschien al wel op de 7? Wat is er nodig om nog een stapje dichterbij te komen? Deze interactieve werkvorm doe je samen met een vriend- of vriendin. Zo help je elkaar de droomladder te beklimmen. Download hieronder de werkvorm!

Ochtend- en avondroutine

Wat doe jij zodra je je bed uitstapt? Voel jij je gehaast of heb je jouw ochtend heel bewust ingericht? Met een effectieve ochtendroutine kun je je dag goed beginnen. Een effectieve ochtendroutine begint eigenlijk al met een effectieve avondroutine. Hoe jij naar bed gaat ’s avonds bepaalt voor een groot deel ook hoe je opstaat. Met deze werkvorm kun je kijken hoe je beide momenten kunt vormgeven naar jouw wensen.

Totaalpakket van werkvormen downloaden?

Wil jij met álle werkvormen aan de slag? Dan hoef je ze niet allemaal los te downloaden maar kun je via onderstaand formulier alles in 1x in je mailbox ontvangen. Veel succes en plezier toegewenst!