Wielerevent Tour d’Orange 2024

Op 21 september 2024 organiseert Youth for Christ voor het vijfde jaar op rij het wielerevent Tour d’Orange. Tientallen fietsers stappen op de trappers om een fysieke prestatie te leveren en geld op te halen voor het missionaire jongerenwerk van Youth for Christ. Een sportieve dag mét een goed doel voor ogen: Youth for Christ steunen om jongeren op het spoor van Jezus zetten.

Dagelijks staan onze jongerenwerkers in de startblokken om jongeren op te zoeken en hen perspectief in het leven te geven. Dit werk wordt ondersteund door trouwe donateurs, waarvoor wij enorm dankbaar zijn. Tegelijkertijd zijn er nog zoveel projecten en dromen die teams en locaties met elkaar willen waarmaken.

De teams die fietsen kiezen vaak een specifiek doel waarvoor ze geld willen inzamelen, zodat ze zo’n project kunnen waarmaken. Denk aan de aanschaf van een mobiele ontmoetingsplaats, het opnieuw inrichten van een locatie of het organiseren van een speciale meiden activiteit. En hier kan jij aan bijdragen!

Binnenkort is het mogelijk om je in te schrijven als deelnemer aan Tour d’Orange. Vul onderstaand formulier alvast in, dan brengen we je op de hoogte wanneer de inschrijfpagina opent.

Benieuwd wat je kan verwachten van dit event? Bekijk de aftermovie van wielerevent Tour d’Orange 2023!

Tour d'Orange 2024

Naam(Vereist)

Door dit formulier in te vullen geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden van Tour d'Orange 2024.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.