Geef om jongeren

Ruim negentig procent van de jongeren in Nederland groeit op zonder de liefde van Jezus. Jouw financiële steun blijft daarom hard nodig. Geef voor onze activiteiten, zodat we jongeren blijven ontmoeten en hen op het spoor van Jezus kunnen zetten.

Geven kan op verschillende manieren:

Geef een gift

Youth for Christ kan alleen jongeren bekend maken met de liefde van Jezus door jouw steun. Bepaal zelf naar welk project jouw gift gaat. Dit kan met een structurele of eenmalige gift.

Geef een gift

Periodieke schenking

Wil je Youth for Christ financieel steunen? Dan is het aantrekkelijk om een periodieke schenking af te sluiten. Met een periodieke schenking lever je een duurzame bijdrage aan ons jongerenwerk. Daarbij is de schenking volledig fiscaal aftrekbaar. Vul online het formulier in en regel uw periodieke schenking in een paar minuten.

meer informatie

Nalatenschap goed geregeld

Wilt u dat de volgende generatie ook de liefde van Jezus leert kennen? U kunt Youth for Christ opnemen in uw testament. De wetenschap dat uw nalatenschap goed geregeld is, biedt rust. Neem contact met ons op of vraag een brochure aan.

meer informatie

Collecteren

Wil je Youth for Christ opnemen in het collecterooster van jouw kerk, of eenmalig collecteren voor onze organisatie? Wat mooi!

Op deze pagina vind je een overzicht van actuele projecten waarvoor de collecte bestemd kan worden. De bijdrage van een collecte opbrengst kun je overmaken naar IBAN:  NL28 RABO 0111 4448 88 o.v.v. ‘Collecte’ met daarbij de naam en het adres van jouw kerk.

Heel hartelijk dank!

Veelgestelde vragen

Kan ik voor Youth for Christ collecteren?

Kan ik Youth for Christ opnemen in mijn testament?

Hoe kan ik mijn gift vastleggen in een periodieke overeenkomst?

Hoe kan ik contact opnemen met Youth for Christ?

Hoe kan ik mijn donateurschap opzeggen?

Hoe kan ik als ondernemer betrokken raken bij Youth for Christ?

Vanaf welk bedrag is het mogelijk om te doneren?