Youth for Christ Ondernemersnetwerk

Het Youth for Christ ondernemersnetwerk is een netwerk van christelijke ondernemers met hart voor jongeren die hun kennis, kunde en middelen  inzetten voor het jongerenwerk van Youth for Christ.

Ondernemers met hart voor jongeren

Het ondernemersnetwerk slaat een brug tussen de wereld van de ondernemer en de wereld van kwetsbare jongeren die Youth for Christ dagelijks ontmoet. Van bijeenkomsten met het netwerk waar je kan luisteren naar inspirerende sprekers en ondernemers-ervaringen deelt tot hulpvragen uit het werkveld waar je praktisch en financieel kan ondersteuning en een verschil maakt in het werk van Youth for Christ.

Het ondernemersnetwerk is een onmisbare tak van onze ondersteunende achterban. Het mooiste van ons ondernemersnetwerk is dat alle betrokkenen, ondanks hun verschillende achtergronden, hun hart voor jongeren delen.

Op 13 april vindt het volgende Business Event plaats. Wil je kennismaken met het ondernemersnetwerk? Van harte welkom!

Schrijf je hier in!

Sluit je aan bij het netwerk

Ben jij een ondernemer die kennis, financiën, tijd en/of expertise wil inzetten voor kwetsbare jongeren? Sluit je aan bij het netwerk! 

Wat houdt een lidmaatschap in?
Twee a drie keer per jaar ontvang je een uitnodiging voor een Business Event met:
* Bevlogen praktijkverhalen uit het jongerenwerk van Youth for Christ;
* Inspirerende sprekers;
* Kijkje in het jongerenwerk door korte workshop, training of experience;
* Ontspannen en goed verzorgde avond met ondernemers uit diverse branches;
* Inspiratie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen;
* Kansen om te netwerken en jouw business uit te bouwen.

Daarnaast leren wij jou en jouw onderneming graag kennen zodat we weten bij welke vraagstukken wij contact met jou kunnen opnemen, zodat we elkaar kunnen ondersteunen in onze doelen.