Uw nalatenschap goed geregeld

Youth for Christ wil jongeren, die anders niet gezien of gehoord worden, een hoopvolle toekomst bieden. Het is mooi om te merken dat dit werk ondersteund wordt, onder andere doordat donateurs Youth for Christ opnemen in hun testament. Op deze pagina vindt u meer informatie om Youth for Christ op te nemen in uw testament.

U kunt met uw nalatenschap nu al volop bijdragen aan de voortgang van het werk van Youth for Christ en zo investeren in een nieuwe generatie. Een nalatenschap gaat over zoveel meer dan alleen geld. Het is een proclamatie van hoop voor de toekomst, het vertrouwen dat God een God van generaties is.

Uw nalatenschap goed geregeld
Er zijn twee mogelijkheden voor nalaten aan Youth for Christ:

  • Erfenis: u benoemt Youth for Christ als erfgenaam over de volledige erfenis of voor een bepaald percentage (mede-erfgenaam).
  • Legaat: binnen de erfenis kent u een vastomlijnd goed toe, denk aan een geldbedrag, kunstobject of aandelenpakket.

Wilt u meer weten over deze mogelijkheden? Neem gerust contact op met relatiebeheerder Mariska de Koning via onderstaand formulier.

 

Contactformulier
Waarom nalaten aan Youth for Christ?

Wist u dat 90% van de jongeren in Nederland niet bekend is met het Evangelie? Youth for Christ heeft als missie om juist deze jongeren de liefde van Jezus te laten zien. Wij zien het Evangelie als een schat die je wilt doorgeven.  De warmte van Jezus’ liefde drijft ons als we jongeren opzoeken in steden en wijken in heel Nederland. Ons verlangen is dat jongeren vroeg of laat in hun leven op een positieve manier gaan reageren op Zijn onvoorwaardelijke liefde.

De jongerenwerkers en vrijwilligers van Youth for Christ bouwen relaties met jongeren, begeleiden hen in de dingen waar ze tegenaan lopen en leven zo een leven met God aan hen voor. Daarnaast willen wij andere christenen en kerken enthousiasmeren om er te zijn voor jongeren in hun directe omgeving.

Wat dat kan betekenen voor jongeren, schetst jongerenwerker Jeroen uit Haarlem: “Wekelijks komen er zo’n twintig jongeren op ons gebedsmoment het op plein af. Jongeren die God niet kennen, maar wel bij onze activiteit willen zijn. Zelfs de stromende regen houdt ze niet tegen. Dat is toch gaaf?”

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over nalaten aan Youth for Christ? Hieronder staan de meest gestelde vragen. Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Is het moeilijk om mijn nalatenschap te regelen?

Kan ik ook nalaten als ik aan mijn familie geef?

Kan ik met iemand doorpraten over het nalaten aan Youth for Christ?

Ik heb niet zoveel geld, kan ik dan wel nalaten?

Gebedskalender Youth for Christ jongeren op school

Voordelig nalaten
Youth for Christ beschikt over een ANBI-status. Dit betekent dat u over een erfdeel of legaat geen erfbelasting betaalt.

Meer informatie & contact
De brochure over nalaten is te downloaden via onderstaande button. Wil je de brochure fysiek ontvangen, heb je een vraag of wil je onze relatiemanager Mariska de Koning spreken? Geef één of meerdere opties aan in het onderstaande formulier.

Brochure downloaden