In gesprek met tienermeiden

Meidenwerk

Gedreven door Gods liefde zoekt Youth for Christ jongeren op, helpt hen groeien en biedt hen hoop. Daarom organiseert Youth for Christ meidenclubs in steden door heel Nederland. Meidenwerkers bouwen daar relaties op met tienermeiden. Daarnaast ondersteunt Youth for Christ vrijwilligers en professionals met training en goede materialen. Op deze manier hopen we dat heel veel meiden de liefde van Jezus mogen leren kennen in hun dagelijks leven.

Lees verder

Gratis boek over gesprekken met tienermeiden

Youth for Christ heeft met haar meidenclubs door heel Nederland veel ervaring in het werken met tienermeiden. Daarom hebben we 24 tips uit onze praktijk gebundeld in een digitaal boek. Want het is aan de tienermeiden om te leren op eigen benen te gaan staan, maar het is aan de ouders en jongerenwerkers om naast hen te staan en hen hierin te begeleiden.

Vraag gratis aan
Meidenmethodiek

Superwoman uitproberen

Vanuit de praktijkervaring van onze meidenwerkers hebben we de compleet uitgewerkte meidenmethodiek SuperWoman ontwikkeld. Creatieve programma’s over thema’s uit de belevingswereld van meiden. Jaarlijks trainen we tientallen meidenwerkers om aan de slag te gaan voor meiden in hun omgeving.

 

Lees verder