Meidenmethodiek SuperWoman

In de praktijk

Vanuit de praktijkervaring van onze meidenwerkers hebben we de compleet uitgewerkte meidenmethodiek SuperWoman ontwikkeld. Deze bevat creatieve programma’s over thema’s uit de belevingswereld van meiden. Jaarlijks trainen we tientallen meidenwerkers om aan de slag te gaan voor meiden in hun omgeving. SuperWoman is ondertussen vertaald in onder meer Engels, Zweeds en Russisch.

“Sinds ik met SuperWoman werk, krijg ik veel verzoeken om nieuwe meidengroepen op te zetten. Meiden in Limburg zijn vaak erg teruggetrokken; ik zie dat SuperWoman heel veel voor hen kan betekenen en dat er erg veel behoefte aan is.”

“De meiden die wij ontmoeten, hebben vaak een heftig verleden. SuperWoman maakt moeilijke thema’s op een toegankelijke manier bespreekbaar. Het is geen therapie, maar een ontspannen manier om met elkaar te praten over bijvoorbeeld zelfbeeld en jongens. De meiden gaan er ook echt mee aan de slag. Ik hoor ze napraten en ook in de rapportages van collega’s lees ik dat ze ermee bezig zijn.”

Programma

Momenteel zijn er drie jaargangen van het SuperWoman-programma beschikbaar.

Iedere jaargang bevat:

  • Handleiding
  • Methodiekbeschrijving
  • 22 compleet uitgewerkte programma’s met thema’s uit de leefwereld van tienermeiden. Denk aan zelfbeeld, vriendschap, seksualiteit, uiterlijk, levensvragen, et cetera.
  • Een SuperWoman-training (nieuwe datum voor de training volgt zo spoedig mogelijk).

Prijs per jaargang: €349,- (incl. BTW). Wanneer je alledrie de jaargangen in één keer aanschaft betaal je € 899,- (incl. BTW).

Het is ook mogelijk om een losse training voor SuperWoman te volgen zonder het pakket aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen € 89,- incl. BTW.

Ben jij meidenwerker en wil je weten of SuperWoman voor iets is voor jouw club? Vraag dan gratis een proefprogramma aan en probeer het uit! Vul je naam en mailadres in en je krijgt het compleet uitgewerkte proefprogramma Dream Bigger in je mailbox.