Training voor jeugdleiders

Goede jeugdleiders maken sterk jongerenwerk vanuit de kerk. Door wie je bent en wat je doet, laat je zien wat geloven is. Tieners kijken naar jou om te zien wat dit betekent in het dagelijks leven. Wie je bent en wat je doet, maakt verschil! Jij bent belangrijk en Youth for Christ wil graag in je investeren. Daarom bieden we training op locatie aan voor jeugdleiders over diverse thema’s.

Staat jouw thema er niet tussen? Neem contact op voor een training op maat.

Een training kost € 299,- incl. BTW en excl. reiskosten (€ 0,35 per km incl. BTW).

Jongerencultuur

Wil jij tieners beter begrijpen en ontdekken wat er allemaal in hun wereld gebeurt? In deze training ontdek je uit welke vier gebieden de jongerencultuur is opgebouwd. Je leert hoe deze gebieden tieners beïnvloeden en hoe je beter kunt aansluiten bij de behoeften en ontwikkeling van tieners.

Groepsdynamiek

Wil jij een toffe groep tieners die enthousiast en actief mee doet? In deze training leer je door welke groepsfasen een groep gaat, hoe je dit groepsproces positief kunt beïnvloeden en welke leiderschapsstijlen je hierbij het best in kunt zetten.

Relationeel jongerenwerk

Wil jij graag je tieners beter leren kennen? Sterk jeugdwerk wordt gebouwd met goede relaties. In deze training leer je wat relationeel werken is en hoe je drie concrete stappen kunt zetten om verdiepende relaties aan te gaan met tieners.

Missionair tienerwerk

Hoe bereik je tieners die nooit in de kerk komen? De meeste tieners in Nederland kennen Jezus niet en missen de liefde van God in hun leven. In deze training leer je wat missionair tienerwerk is en welke manieren er zijn om tieners te bereiken en je club te doen groeien. Ook ontdek je hoe jij onderdeel mag zijn van Gods grote missie.

Rock Solid en Solid Friends

Speciaal voor jeugdleiders heeft Youth for Christ compleet uitgewerkte clubprogramma’s: Rock Solid en Solid Friends. De programma’s richten zich op het ontdekken en verdiepen van het christelijk geloof. In deze training leer je werken met de programma’s, zodat jij gemakkelijk een Solid Club in jouw kerk organiseert.

De 5 gewoontes

Hoe kan je heel gewoon meer impact maken op de levens van tieners en jongeren? In deze training leer je de 5 gewoontes die mensen met impact uitleven, en ga je naar huis met een praktisch 66 dagen plan om hier ontspannen in te groeien.

Neem contact op

Meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Zelf mailen kan ook naar kerk@yfc.nl.

Aanvragen - Trainingen voor Jeugdleiders

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.