Vijf redenen waarom je Solid Houseparty moet doen!

Vind je het lastig om contact te houden met je tieners? Probeer ons gratis programma Solid Houseparty! Leuke spellen, makkelijk te gebruiken app én missionair!

1. Kant en klaar Solid Houseparty programma.
We hebben een supertof programma gemaakt, zodat je vanuit huis tóch samen kunt zijn! Door de Houseparty app is het voor jou en je tieners ook makkelijk om contact te houden, doordeweeks of op andere momenten.

2. Spelletjes én gesprekjes
Er zitten leuke spelletjes in de app die je samen kunt doen. Vind je het soms ongemakkelijk om te videobellen met tieners? Dan is dit de ideale uitkomst. Je kunt een tiener uitnodigen om een spelletje te spelen in de app. Tijdens een leuk spelletje kun je dan een gesprekje hebben.

3. Makkelijk in gebruik
De app is heel gemakkelijk op je telefoon te gebruiken. Inschrijven gaat snel en je hoeft geen uitgebreid profiel aan te maken. Download de app in de App Store of Google Play. Toch hulp nodig? De handleiding van het Solid Houseparty programma helpt je.

4. Het is interactief
Super, al die live streams! Maar het is wel vooral veel zenden. Met Solid Houseparty kun je een groepsgesprek hebben, met max. 8 deelnemers elkaar tegelijk zien en horen! Zo kun je naar elkaar luisteren en je eigen verhaal delen.

5. Het is missionair
Het is voor tieners nu nóg makkelijker om vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen naar de club! Met één klik stuur je een uitnodiging om mee te doen, met een spelletje of een programma!

Bonusreden: Win een Jongerenbijbel!
Speel het Solid Houseparty programma, maak een gekke screenshot met je tieners, zet je foto op Instagram (of facebook) en tag @YouthforChristNL #YfCNL en win een jongerenbijbel voor jouw club!

Gratis clubprogramma in coronatijd