(P)ubergeschikt

Ben je ouder van een tiener?

Bestel het boek Pubergeschikt

Youth for Christ wordt geraakt door de problemen waar jongeren mee worstelen. Wij bieden jongeren daarom een plek waar ze veilig en geliefd zijn. Gedreven door God’s liefde zoeken we hen op. En door wie we zijn, laten we Jezus zien. Zo bieden we hen hoop. Al 75 jaar!

We zetten daarom alles op alles om jongeren juist nu op te zoeken en er voor hen te zijn. Maar we willen ook ouders van pubers en tieners toerusten om übergeschikt met hun kind om te gaan. In het fantastische boek (P)ubergeschikt kun je lezen over de ervaringen van onze jongerenwerkers om je in de leefwereld van jongeren te verplaatsen en ze praktisch op weg te helpen.

Bestel het boek Pubergeschikt
Gratis download

e-book Pubergeschikt in pdf of e-pub

Nieuwsgierig naar het boek? Lees het boek op je mobiel, tablet, e-reader of computer en download het e-book als pdf of e-pub:

Over (P)ubergeschikt

Twijfel jij weleens of je het als ouder nog ‘goed’ doet? Begrijp je de leefwereld van jouw tiener nog? We delen graag onze jarenlange ervaring met tieners met jou! Met een feest van herkenning en vele tips, raak je weer opgeladen om met jouw puber om te gaan. Wij geven je het prachtige boek tegen verzendkosten [P]ubergeschikt cadeau.

Bestel het boek
Gratis online training

Volg nu ook de online gratis training Pubergeschikt. De training wordt gegeven door Jonathan en Corine, de schrijvers van het gelijknamige boek Pubergeschikt. De training duurt 40 minuten en je ontdekt hoe je invloed kunt hebben op je puber of tiener door hoe je doet en wie je bent. Ook leer je over misverstanden over hoe we vaak over pubers denken. Een misverstand is bijvoorbeeld dat jongeren niet meer willen praten over het geloof, of jouw hulp niet meer willen. Meld je snel aan voor de gratis training, beschikbaar in de trainingswall van Youth for Christ.

gratis online training
De auteurs

Corine Zonnenberg is theoloog en spreker.  Al ruim 10 jaar werkt ze met jongeren op straat en daarnaast heeft ze een aantal jaar als jongerenwerker in de kerk gewerkt.

Jonathan Pellegrom is teamleider van Youth for Christ Rotterdam, spreker en auteur. Al ruim 12 jaar werkt hij met straatjongeren in Rotterdam en is hij betrokken bij kerkelijk jeugdwerk, jeugdzorg en pleegzorg.

Lees meer