(P)ubergeschikt; ons nieuwe boek!

Youth for Christ lanceert het boek (P)ubergeschikt, speciaal voor nieuwe donateurs

Youth for Christ lanceert het boek (P)ubergeschikt, speciaal voor ouders om te ontdekken hoe übergeschikt zij zijn om invloed te hebben op hun pubers. Geen pedagogisch boek maar vanuit persoonlijke ervaringen in het professioneel jongerenwerk. Het eerste exemplaar is overhandigd aan Daniëlle Koudijs, oprichter en auteur van het mama-blog Power to the Mama’s.

Ouders zijn van invloed

In (P)ubergeschikt nemen schrijvers Jonathan Pellegrom en Corine Zonnenberg ouders mee in hun ervaringen als professionele jongerenwerkers bij Youth for Christ. Jonathan: “In het dagelijkse contact met jongeren zien we keer op keer de onschatbare waarde en grote invloed van ouders. Tegelijkertijd zien we veel ouders die zoekende zijn in de opvoeding van hun pubers”. In het boek delen de auteurs indrukwekkende verhalen uit het jongerenwerk, met wetenschappelijke inzichten en praktische tips nemen zij ouders mee op avontuur. Niet als pedagogisch stappenplan, maar om te laten zien hoeveel invloed je als ouder nu al hebt en hoe je die kunt vergroten.

Boekpresentatie

Daniëlle Koudijs heeft vrijdag 16 april het boek feestelijk in ontvangst genomen. Daniëlle is enthousiast over de boodschap van het boek: “Dit boek geeft veel inzichten over de manier waarop pubers betrokkenheid van hun ouders beleven. Belangrijke handvatten voor een fijne relatie met pubers worden gegeven en ook vanuit de Bijbel wordt er bemoedigd. Want als ouder heb je invloed op je puber. Meer dan je denkt.”

Nieuwe donateurs gezocht

Youth for Christ geeft het boek uit om ouders te inspireren verbinding te zoeken met hun puber en heeft als doel om meer mensen te verbinden aan haar missie. Gedreven door Gods liefde zoekt Youth for Christ jongeren op, al 75 jaar! Ze helpen hen groeien, bieden perspectief en werken met hen aan een volwaardige plek in de samenleving. Want iedere jongere verdient de kans om Jezus te leren kennen. Juist in deze tijd is dit werk zo belangrijk en zoekt Youth for Christ nieuwe donateurs om dit waardevolle werk mogelijk te maken.

Meer informatie