Oprechte aandacht en een persoonlijk geloof

Wanneer we Frank (1973) en Reinske (1974) Reekers spreken zijn ze net bezig om hun spullen in te pakken voor de vakantie. Samen met hun twee kinderen van zes en acht wonen ze in Zoetermeer. Ondanks de vakantiehectiek maken ze graag tijd vrij om hun hart voor jongeren te delen.

Frank en Reinske zijn al ruim twee jaar actief in de kidsclub van hun kerk. “We vinden het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd horen dat Jezus bestaat en dat Hij een plek in hun levens mag hebben. In onze maatschappij wordt er steeds meer van jongeren gevraagd. Daarom is het goed gewoon welkom zijn! Waar ze kunnen praten over wat er speelt in hun levens, over eventuele problemen, maar waar ze vooral zichzelf mogen zijn. De opvoeding van onze eigen kinderen bestaat uit twee basiselementen: oprechte aandacht en een persoonlijk geloof. Deze beide elementen zien wij terugkomen in het werk van Youth for Christ en dat gunnen wij alle jongeren in Nederland.”

Periodiek schenken
“Onze voornaamste reden om periodiek te schenken is dat we een duidelijk signaal af
wilden geven naar een aantal organisaties die we duurzaam wilden ondersteunen. In lange termijn te ondersteunen met gebed en periodieke schenkingen. Youth for Christ geeft commitment aan jongeren, wij willen op onze beurt dan ook commitment aan Youth for Christ geven.”

Gratis aanvraag brochure periodiek schenken