Ik ga HART voor…

… een eerlijke kans voor iedereen

Youth for Christ gaat al 75 jaar hard voor jongeren. Dat doen we met heel ons hart en vanuit Góds hart. Zoals ondernemer Gerard Flier (29): “Ik ga HART voor een eerlijke kans voor iedereen. Dus ook voor die jongere die min 10 achterstaat.”

Dordtse ondernemer Gerard Flier is al jaren lid van de Businessclub van Youth for Christ. Hij startte zijn eigen bedrijf en steunt Youth for Christ vanuit één en dezelfde drijfveer: gelijke kansen voor iedereen. “Ik heb De Energiesnoeier opgericht omdat ik vind dat iedereen altijd een eerlijke prijs moet kunnen betalen voor zijn energie, ook als je geen hogere wiskunde hebt gestudeerd. Daarom vergelijken wij kosteloos de verschillende energiemaatschappijen met elkaar en kijken kritisch naar de overige posten van de energierekening.”

“Een eerlijke kans voor iedereen, daar ga ik HART voor. Dus ook wanneer je als jongere door allerlei omstandigheden min 10 achterstaat. Bijvoorbeeld omdat je net in de verkeerde wijk woont of in een kwetsbaar gezin geboren bent. Ik vind het geweldig hoe Youth for Christ er juist voor deze jongeren wil zijn. Zij zetten zich met hart en ziel in om alle, maar ook juist kwetsbare jongeren, die kans te geven. Daar draag ik graag aan bij. Met mijn bedrijf heb ik daarom een actie opgezet, waarbij ik voor elke nieuwe klant die via Youth for Christ binnenkomt, een deel van de omzet doneer aan het jongerenwerk.”

“In Dordrecht heb ik Youth for Christ in actie gezien. Fantastisch hoe zij de verbinding met jongeren aangaan, zelfs wanneer deze jongeren door ieder ander al zijn opgegeven. Het team rijdt er rond met hun zwarte bus en zoekt jongeren op in de straten en op pleinen. Bij die bus kunnen jongeren terecht voor een praatje of een potje gamen. Maar ook om hun hart te luchten. Youth for Christ bouwt echt relaties op en kijkt vanaf daar hoe zij jongeren verder kunnen helpen. En als het moment zich voordoet, vertellen ze over Jezus. Dat vind ik mooi. Jezus is er als geen ander voor iedereen, bij Hem is iedereen welkom.”

Interesse in onze Business club?