Hope Movement

Iedereen kan hoop brengen; durf jij het uit te delen? Lees hieronder meer over de Hope Movement en doe mee!

Bestel de gratis waaier

En start met het delen van hoop!

Youth for Christ gelooft dat je hoop kunt brengen door te delen. Dat kan het delen van je (geloofs)verhaal zijn, ter bemoediging van iemand. Of het delen van een glimlach, naar een vreemde in het voorbij gaan. Of het opdragen van een jongere in je gebed. Na een periode van weinig contact is het tijd voor échte verbinding.

Verlang jij daar ook naar? Wil je Jezus’ liefde laten zien en zoek je naar een manier om dit te doen?

Wij helpen je daarbij met 36 praktische ideeën (challenges) in deze prachtige waaier om hoop te verspreiden. Doe de supermakkelijke challenges, alleen, samen met je gezin, je jeugdgroep, kring of vrienden en laat hoop waaien in je buurt.

Vraag de GRATIS waaier aan en join the movement (ook de verzending is gratis)! #laatmaarwaaien

Bestel de gratis waaier
Word donateur en ontvang de Hope Cap!

Jij kan hét verschil maken voor jongeren in Nederland

Ons werk wordt gedragen door donateurs en fondsen. De giften van onze achterban maken hét verschil in het bereiken van jongeren in Nederland. Zonder die giften kunnen wij ons werk niet doen. Wil jij een financiële bijdrage leveren aan onze activiteiten, zodat we jongeren blijven ontmoeten en hen op het spoor van Jezus kunnen zetten?

Met deze speciale Hope Movement actie kan je donateur worden vanaf 8 euro per maand en ontvang je de Hope Movement Cap! Hiermee maak je structureel hét verschil voor jongeren in Nederland. Het is ook mogelijk de cap thuisgestuurd te krijgen voor een eenmalige gift vanaf 35 euro. Doe je mee?

Lees meer en doe mee!
Bestel waaiers voor je kerk, event of groep

Samen aan de slag met Hope Movement

Wil je aan de slag met de Hope Movement bij jouw kerk, evenement, werk of groep? Dat kan!

Er zijn twee opties om waaiers voor een grotere groep te krijgen:

  1. Gebruik deze PowerPoint presentatie om te vertellen over de Hope Movement. Op de tweede pagina vind je de link naar een video waarin Shelton uitlegt hoe de challenges werken. Op de laatste pagina staat een QR code die gescand kan worden en direct naar de bestelpagina leidt. Iedereen die de waaier bestelt krijgt deze gratis thuisgestuurd.
  2. Stuur een mail naar hopemovement@yfc.nl met een aanvraag om een grotere oplage waaiers te bestellen. Wij vragen een gift van €3 per waaier voor de productiekosten van de waaiers + verzendkosten. Zodra de gift ontvangen is, sturen wij de waaiers met veel plezier aan je op.

Lees verder en bestel