Een echte ondernemer pioniert

Wouter Plomp (37 jaar) is ondernemer en heeft een installatiebedrijf voor verlichting bij grote eindverbruikers en verlichtingsmanagementsystemen. Hij werkt samen met mensen uit een sociale werkplaats en is lid van de businessclub sinds 2014.

Waar komt jouw passie voor jongeren vandaan?

Ook al ben ik 37 jaar, ik voel me nog steeds bij de jongeren horen. Overal om me heen zie ik jongeren die het zwaar hebben. Ze vallen uit op school, hebben grote afstand tot de arbeidsmarkt of missen discipline. Youth for Christ weet deze jongeren te raken.

Waarom Youth for Christ juist ondersteunen als ondernemer?

Door in jongeren te investeren, investeer je niet alleen in hun toekomst, maar ook in die van jezelf en van je bedrijf. Door Youth for Christ te steunen geven we kleur aan de identiteit van ons bedrijf. We laten zien wie we zijn! Als je kiest voor mij of voor mijn bedrijf, draag je indirect bij aan het werk van Youth for Christ.

Waarom zou iemand volgens jou lid moeten worden van de YfC Businessclub?

Wij hebben als christelijke ondernemers goud in handen. Als je dat wilt delen met jongeren, moet je bij Youth for Christ wezen. Youth for Christ is een pionier en een echte ondernemer pioniert.