Youth for Christ Family

Voel jij je nauw betrokken bij Youth for Christ? Heb jij in het verleden meegewerkt of is jouw leven geraakt door het werk van Youth for Christ, door koffiebars, diaconale jaren, reizen, of het Flevo Festival? En wil jij de verhalen horen en delen, de gezichten zien en luisteren naar wat Youth for Christ nu doet? Speciaal voor jou is er dan Youth for Christ Family.

Op zaterdag 24 juni organiseert Youth for Christ een Family Event: een middag vol inspiratie en ontmoeting met betrokken Youthers. Het evenement vindt plaats bij Hotel Belmont (Goorsteeg 66, Ede) tussen 14.00-19.00 uur met een hoofdprogramma van 15.30-17.00 uur. Ontmoeting, leuke activiteiten, lekker eten en drinken en natuurlijk een inspirerend programma. Je bent van harte welkom!

Family Event | 24 juni 2023

Hoe ziet het programma eruit? Het evenement is zo opgezet dat je zelf kan beslissen hoe lang je aanwezig bent met een hoofdprogramma aan het einde van de middag en optionele inloop en uitloop met diverse activiteiten rondom ons missionaire jongerenwerk.

Hoofdprogramma (15.30-17.00)
In het hoofdprogramma is er ruimte voor het vieren van Gods goedheid door aanbidding, getuigenissen en gebed en richten we onze blik op de toekomst. Met onder andere:
– Interactieve opening > De Youther van 2023
– Panel met getuigenissen van Youthers uit drie generaties
– Gebedsvorm voor jongerenwerk en aanbidding met herkenbare Youth for Christ liederen
– Blik op de toekomst: Youth for Christ nu en waar zijn we naartoe onderweg?

Experience programma (14.00-15.30 en 17.00-19.00)
Rondom het hoofdprogramma is er veel ruimte voor ontmoeting, hapjes en drankjes, ontspanning en leuke activiteiten rondom ons missionaire jongerenwerk. Met onder andere:
– Bezoek een Mobiele Ontmoetingsplek en doe mee met een meiden activiteit of clubprogramma
– Pannakooi, levensgroot Youth for Christ Wie-is-het en wielrenactie voor Tour d’Orange
– Thema tafels om elkaar te ontmoeten (koffiebar, switch, oud-collega’s etc.)
– Pizza van De Buurjongens en lekkere hapjes en drankjes

Inschrijven

Wie zijn de genodigden? Iedereen die Youth for Christ een warm hart toedraagt vanuit (eerdere) nauwe betrokkenheid is welkom. Oud-collega’s, koffiebar bezoekers, als je bij Youth for Christ het geloof hebt gevonden en ga zo maar door. Het evenement is geen gezinsdag, wat betekent dat er geen activiteiten voor kinderen zullen plaatsvinden.

Wat is er te eten/drinken? Wij verzorgen koffie/thee/frisdrank en kleine snacks. Tegen betaling (alleen pinnen) wordt er na het hoofdprogramma heerlijke pizza gemaakt door De Buurjongens, een bedrijf dat door jongeren van Youth for Christ Lelystad wordt gerund.

Tot wanneer kan ik inschrijven? De inschrijvingen zijn geopend tot maandag 19 juni 2023. Daarna gaan wij hard aan het werk om alle laatste dingen klaar te maken voor het evenement. Je helpt ons door zo snel mogelijk in te schrijven, zodat we een goed beeld hebben van het aantal bezoekers.

Inschrijfformulier

Gelieve per persoon het formulier in te vullen, alvast bedankt!

Family Event 2023

Wij verwelkomen jou dolgraag bij het Family Event op 24 juni. Ben jij erbij?
Naam(Vereist)
Wanneer verwacht je aanwezig te zijn?(Vereist)
Wat is je betrokkenheid bij Youth for Christ?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.