Youth for Christ Family

Voel jij je als ambassadeur of donateur nauw betrokken bij Youth for Christ? Welkom bij onze Family! Met elkaar vormen we de ruggengraat van het missionaire en relationele jongerenwerk van Youth for Christ Nederland.

Wat is Family?

De Family bestaat uit Youthers zoals jij, die zich verbonden voelen met Youth for Christ, ons blijven steunen en om het jongerenwerk heen staan. Bijvoorbeeld omdat je vrijwilliger of medewerker bent geweest, mee bent geweest op een van onze vakantiekampen, het Flevo Festival hebt bezocht of regelmatig in onze koffiebars te vinden was, omdat je een van onze tussenjaren of de Youth Alpha hebt gevolgd of omdat je met onze clubmaterialen hebt gewerkt in je kerkelijke gemeente. Of gewoon omdat je gelooft in onze missie: jongeren bekend maken met Jezus.

We weten dat Youth for Christ bij veel ambassadeurs een grote rol heeft gespeeld in het ontwikkelen van een levend geloof of een sterke sypathie met onze doelgroep: jongeren. Daarom willen we je vragen om te blijven bidden voor jongeren in Nederland en voor onze jongerenwerkers. Het is God die onze jongeren kent en ziet, Die weet hoe zij soms worstelen met de gebrokenheid van hun leven, en we geloven dat Hij door onze jongerenwerkers Jezus zichtbaar wil maken in hun leven.

Als onderdeel van de Family sturen we je graag vier keer per jaar de Family nieuwsbrief en nodigen we jou uit voor de speciale Family Events, waar we elkaar blijven ontmoeten en jou updaten over de koers en het werk van Youth for Christ.

Bekijk de aftermovie van het Family Event op 24 juni 2023 via onderstaande button.

Aftermovie Family Event