Business Event | 11 april 2024

Op donderdagavond 11 april ben je van harte welkom op de eerstvolgende bijeenkomst van het ondernemersnetwerk.

LET OP: De inschrijvingen voor dit event zijn gesloten.

Het belooft een prachtige avond te worden, waarin drie startups zich presenteren en er is een heerlijk diner.

 

Startups aan het woord

Tijdens de bijeenkomst delen de teamleiders van drie nieuwe initiatieven inspirerende verhalen over de start van hun locatie:
Teamleider Ferry vertelt over de opstart van het nieuwe, regionale jongerenwerk in de Brabantse Wal. In deze overwegend Katholieke omgeving timmert hij aan de weg om jongerenwerk op te zetten met een aantal Protestantse kerken.
– Je hoort meer over de ontwikkelingen in Amsterdam-West, waar de afgelopen periode onderzoek is uitgevoerd naar nieuw Youth for Christ jongerenwerk dat hopelijk eind 2024 start.
– Tot slot het bijzondere initiatief ‘Youth Online‘. Het eerste digitale jongerencentrum waarmee we honderden jongeren bereiken. Dit zijn jongeren die normaal onder de radar van jongerenwerk blijven. Welke potentie online jongerenwerk heeft, hoor je op 11 april.

We dagen jou als ondernemer uit om deze startups te ondersteunen.

Nieuws uit Haarlem
Tijdens het vorige event brachten wij het jongerenwerk van Jeroen en Jari uit Haarlem onder de aandacht. Vanuit het ondernemersnetwerk kwam massale steun voor Jari. Op 11 april delen we een video van Jari waarin hij vertelt hoe het met hem gaat en hoe de bijdrage een impuls voor het jongerenwerk heeft betekend.

Heavenly barbecue
De bijeenkomst vindt plaats in Pakhuis 80 in Bodegraven. Dit is de thuishaven van bedrijven als Doordacht en Schakel Stuurt. In 2021 is de woonboerderij getransformeerd tot een moderne, duurzame kantoorruimte waarin zakelijk en creatief Bodegraven dagelijks samenkomt. Matthias Verschoor, eigenaar van Heavenly Quality Food, heeft zijn keuken in het Pakhuis en verzorgt een hemelse barbecue voor ons die bij carnivoor en veganist in de smaak valt.

Programma
17.30 uur | Inloop
18.00 uur | Opening
18.15 uur | Afwisselend diner en inhoudelijk programma
21.30 uur | Verwacht einde evenement

Locatie
De avond vindt plaats bij Pakhuis 80, Oud Bodegraafseweg 80, Bodegraven