Vieren, ontmoeten en blik op de toekomst bij het Family Event

“Het is zó leuk om de gezichten te zien van al die mensen die het jongerenwerk steunen en uitvoeren!” Zomaar een opmerking van een enthousiaste bezoeker van het Youth for Christ Family Event, dat op zaterdag 24 juni 2023 plaatsvond in Ede.

Het event dat werd georganiseerd voor donateurs en ambassadeurs stond in het teken van vieren, ontmoeten, de blik richten op de toekomst en de impact van het werk van Youth for Christ. Alle generaties waren aanwezig. Er werden herinneringen opgehaald uit de tijd van de koffiebars, oud collega’s en deelnemers van theaterprogramma Switch ontmoetten elkaar en de jongste generatie Youthers hield zich enthousiast bezig met het levensgrote Wie is het spel.

Tijdens het plenaire programma sprak directeur Bram Rebergen over het werk van Youth for Christ en de relevantie voor de jongeren vandaag de dag, hoorden we getuigenissen vanuit ons werk in een panel, was er ruimte voor aanbidding en gebed voor locaties in het land en werd vastgesteld wie de Youther van het jaar was met een quiz.

Het werk van Youth for Christ werd direct tastbaar zichtbaar door de aanwezigheid van De Buurjongens. De  Buurjongens is een cateringbedrijf waar (vluchteling-)jongeren leren werken, hun talenten kunnen ontwikkelen, Nederlands leren, fouten mogen maken en trots op zichzelf worden. De pizza’s die zij maakten vielen erg in de smaak.

Wij kijken terug op een prachtige dag en zijn dankbaar voor alle bezoekers en betrokkenen. Door jouw betrokkenheid in gebed, giften en vrijwilligerswerk blijft het werk van Youth for Christ mogelijk en kunnen we met elkaar zoveel mogelijk kwetsbare jongeren in Nederland bereiken.

Wil je meer weten over de Youth for Christ Family? Via onderstaande button vind je meer informatie.

Youth for Christ Family