Inschrijving Tour d’Orange kamperen & BBQ

Het centrale evenement Tour d’Orange vindt plaats op RCN camping de Jagerstee in Epe. Vanaf deze plaats starten teams gedurende de dag en komen zij rond 16.00 uur over de finish. Hoe gezellig zou het zijn als zij feestelijk onthaald worden door supporters? Rondom de finish en gedurende het weekend zijn er twee onderdelen waar je aan kan meedoen: de afsluitende BBQ en het teambuilding weekend.

BBQ

Aansluitend op de finish steken we de BBQ aan en zullen we vanaf 17.00 uur met elkaar dineren. Van harte welkom!

Voor deelnemers aan de Tour d’Orange is de BBQ inbegrepen. Voor supporters van buitenaf wordt een bedrag van €17,50 gerekend om mee te eten en €8,50 voor kinderen tot 12 jaar. Schrijf je in via onderstaand formulier.

Heb je vragen over dit onderdeel? Neem contact op met Charlotte Jordaan via charlotte.jordaan@yfc.nl.

Teambuilding weekend

Kom jij met jouw team fietsen en wil je er een compleet weekend van maken? Je kan van vrijdagavond t/m zondag komen kamperen en deelnemen aan het teambuilding programma. Op vrijdagavond draait het vooral om gezelligheid, op zaterdag stappen we met elkaar op de fiets en op zondag zal er een viering zijn en teambuilding activiteiten. Het kamperen kost €10 per persoon, per nacht. Schrijf je in via onderstaand formulier.

Heb je vragen over dit onderdeel? Neem contact op met Sjoerd Bronsema via sjoerd.bronsema@yfc.nl.

Inschrijven en betaling

We vragen je de kosten bij elkaar op te tellen en zelf naar ons over te maken via deze Tikkie link. De betaling wordt gecontroleerd met je inschrijving.

Kamperen: €10 per persoon, per nacht.
BBQ Tour d’Orange deelnemers: prijs inbegrepen, graag wel inschrijven
BBQ niet-deelnemers: €17,50 per persoon, €8,50 kind tot 12 jaar.