Gesprekken met kaartspel LEF op Opwekking

Eind mei vond de 53e editie van Pinksterconferentie Opwekking plaats. Een  recordaantal bezoekers kwam in Biddinghuizen bij elkaar om samen het Pinsterfeest te vieren. Youth for Christ was van de partij op de Mission Boulevard, waar we het hele weekend met een enthousiaste groep collega’s en vrijwilligers in gesprekken voerden met bezoekers met kaartspel LEF.

Tijdens de conferentie vond de kick-off van het nieuwe spel LEF plaats. Het spel is door Youth for Christ ontwikkeld in samenwerking met jongerenwerkers, speciaal om spelenderwijs in gesprek te gaan met tieners.

Lees hier meer over het spel
Thema's LEF en Maar wij zien Jezus

Dit jaar stond de aanwezigheid van Youth for Christ op Opwekking helemaal in het teken van kaartspel LEF en het thema van Opwekking ‘Maar wij zien Jezus’. Collega’s gingen in gesprek met bezoekers over het lef hebben om over Jezus te delen, maar ook om gesprekken te voeren met tieners over onderwerpen die spelen in hun leefwereld.

Daarnaast vertelden we natuurlijk graag over ons jongerenwerk. Wat is het waardevol om vanuit verschillende hoeken te horen dat ons werk van jaren geleden herinnerd wordt. En we vinden het geweldig om te vertellen over de relevantie van ons werk vandaag de dag.

Wie is het?

En er werd gespeeld! Een levensgroot Youth for Christ Wie-is-het spel met daarop foto’s van jongerenwerkers was in trek bij jong en oud. Daarbij stelden we de vraag ‘Hoe laat jij Jezus zien in jouw leven?’.

Dankbaar

We zijn dankbaar voor nieuwe donateurs en prachtige giften, dankbaar om zoveel mensen te spreken die enthousiast zijn over het kaartspel LEF, het jongerenwerk dat wij doen en de ervaringen die zij met Youth for Christ hebben.

Wil jij meer weten over kaartspel LEF?

Lees hier verder