Spreker voor kerkdienst of evenement

 

Zoek jij een spreker voor de kerkdienst, evenement of conferentie? Wij komen graag spreken over wat God nu aan het doen is onder jongeren in Nederland. Wij weten hoe we het evangelie op een eigentijdse manier kunnen vertalen naar jong en oud. Hierdoor spreken wij ten dienste van de doelgroep die we tegenover ons hebben. Dit zeggen jongeren:

‘’Toen jij sprak over Jezus, leek het wel alsof ik Hem even naast je zag staan. Een gevoel van intens geluk overviel me en ik wist dat ik Zijn kind was.’’

‘’Ik vond je preek confronterend en scherp, maar door alles heen klinkt de liefde van GOD voor mij. Dat heeft me veel kracht en vertrouwen gegeven.’’

 

 

Jonathan

Jonathan Pellegrom (jongerenwerker, spreker en auteur) is gepassioneerd over impact maken, jongeren en Jezus. Zijn hart is dat mensen de persoon worden zoals God hen bedoeld heeft in hun identiteit, relaties en impact. Daarom spreekt Jonathan graag over thema’s als: intimiteit met Jezus, een leven met impact en vertrouwen op God.

Bram

Bram Rebergen (directeur) is gepassioneerd over de geweldige vrijheid die het leven met Jezus geeft! Tegelijk raakt het hem dat jongeren opgroeien in een sfeer van onveiligheid en onbetrouwbaarheid. Er ligt zoveel rijkdom in onze relatie met God maar dit weten we niet altijd over te brengen aan jongeren. Daarom spreekt Bram graag over thema’s als vergeving, herstel en het Koninkrijk van Jezus Christus.

Naar het aanvraagformulier

Karina

Karina Groothuis (jongerenwerker) wordt geraakt door de gebrokenheid in het leven van jongeren. Juist in díe gebrokenheid wil Jezus staan, het Licht van de wereld. Gebroken licht, geeft een regenboog. Zo geeft Jezus weer kleur in de gebrokenheid van het leven. “Ik heb zelf mogen ervaren hoe God weer kleur gaf in een donkere periode van mijn leven. Zijn trouw is groot en de regenboog mag ons daar aan herinneren!” Ze vindt het belangrijk om de Bijbel praktisch te maken en spreekt graag over thema’s als Jezus volgen in je dagelijks leven, (Gods) kracht in kwetsbaarheid en Gods trouw en liefde.

Joost

Joost van Dalfsen (missionair jongerenwerker & theoloog) is gepassioneerd voor het koninkrijk van God. Hij verlangt ernaar om Gods koninkrijk steeds meer te zien in zijn omgeving. In het dagelijks leven werkt hij met jongeren die aan de rand van de samenleving staan. Gods hart gaat uit naar gebroken mensen. Joost verlangt ernaar om God te mogen vertegenwoordigen in zijn woorden en daden. Hierdoor spreekt Joost graag over thema’s als: Gods Koninkrijk, identiteit en het beste nieuws ooit.

Doe hier een sprekersaanvraag

Praktische informatie

Spreken tijdens een gemeente- of jeugddienst:
Kiezen tussen de opbrengst van een collecte óf € 199,- incl. btw.

Spreken op een conferentie of zakelijke bijeenkomst:
Prijs in overleg.

Reiskosten à € 0,35 per kilometer.

Heb je nog vragen? Neem contact op met kerk@yfc.nl.

 

Naar het aanvraagformulier