Spreker voor kerkdienst of evenement

 

Zoek jij een spreker voor de kerkdienst, evenement of conferentie? Wij komen graag spreken over wat God nu aan het doen is onder jongeren in Nederland. Wij weten hoe we het evangelie op een eigentijdse manier kunnen vertalen naar jong en oud. Hierdoor spreken wij ten dienste van de doelgroep die we tegenover ons hebben. Dit zeggen jongeren:

‘’Toen jij sprak over Jezus, leek het wel alsof ik Hem even naast je zag staan. Een gevoel van intens geluk overviel me en ik wist dat ik Zijn kind was.’’

‘’Ik vond je preek confronterend en scherp, maar door alles heen klinkt de liefde van GOD voor mij. Dat heeft me veel kracht en vertrouwen gegeven.’’

 

 

Jonathan

Jonathan Pellegrom (jongerenwerker, spreker en auteur) is gepassioneerd over impact maken, jongeren en Jezus. Zijn hart is dat mensen de persoon worden zoals God hen bedoeld heeft in hun identiteit, relaties en impact. Daarom spreekt Jonathan graag over thema’s als: intimiteit met Jezus, een leven met impact en vertrouwen op God.

Bram

Bram Rebergen (directeur) is gepassioneerd over de geweldige vrijheid die het leven met Jezus geeft! Tegelijk raakt het hem dat jongeren opgroeien in een sfeer van onveiligheid en onbetrouwbaarheid. Er ligt zoveel rijkdom in onze relatie met God maar dit weten we niet altijd over te brengen aan jongeren. Daarom spreekt Bram graag over thema’s als vergeving, herstel en het Koninkrijk van Jezus Christus.

Corine

Corine Zonnenberg (theoloog en teamleider Training & Toerusting) is gepassioneerd over jongeren en de kerk. Ze gelooft dat de kerk een plek mag zijn waar jongeren God ontmoeten en ervaren, maar ook een plek waar jongeren mogen meebouwen aan Gods Koninkrijk. Ze gaat regelmatig voor in kerken en spreekt over gebed, Gods stem verstaan en de rol van de kerk.

Shelton

Shelton Telesford (spreker en relatiebeheerder) geniet van muziek en zijn kersverse gezin. Hij wordt geraakt door het talent en het potentieel dat hij ziet in jongeren. Ondanks hun vaak kwetsbare situatie. “In het Surinaams zeggen we vaak ‘so so lobi’ (alleen maar liefde). Ik geloof dat liefde voor elkaar deze wereld zo veel mooier maakt.” Daarom spreekt Shelton regelmatig over thema’s als identiteit in Christus, Gods liefde en Zijn kracht om grote werken te doen.

Joost

Joost van Dalfsen (missionair jongerenwerker & theoloog) is gepassioneerd voor het koninkrijk van God. Hij verlangt ernaar om Gods koninkrijk steeds meer te zien in zijn omgeving. In het dagelijks leven werkt hij met jongeren die aan de rand van de samenleving staan. Gods hart gaat uit naar gebroken mensen. Joost verlangt ernaar om God te mogen vertegenwoordigen in zijn woorden en daden. Hierdoor spreekt Joost graag over thema’s als: Gods Koninkrijk, identiteit en het beste nieuws ooit.

Praktische informatie

Spreken tijdens een gemeente- of jeugddienst:
Kiezen tussen de opbrengst van een collecte
óf € 199,- incl. btw.

Spreken op een conferentie of zakelijke bijeenkomst:
Prijs in overleg.

Reiskosten à € 0,35 per kilometer.

Heb je nog vragen? Neem contact op met kerk@yfc.nl.

Spreker boeken

Aanvragen - Spreker voor Kerkdiensten en Evenementen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.