De vierde editie van Tour d’Orange!

Het is weer zover! Op zaterdag 16 september 2023 stappen collega’s en supporters van Youth for Christ massaal op de fiets om geld in te zamelen voor jongeren tijdens de vierde Tour d’Orange. RCN-vakantiepark de Jagerstee in Epe kleurt oranje en is het startpunt voor een sportieve en gezellige middag.

Dagelijks staan onze jongerenwerkers in de startblokken om jongeren op te zoeken en hen perspectief in het leven te geven. Dit werk wordt ondersteund door trouwe donateurs, waarvoor wij enorm dankbaar zijn. Tegelijkertijd zijn er nog zoveel projecten en dromen die teams en locaties met elkaar willen waarmaken.

De teams die fietsen kiezen vaak een specifiek doel waarvoor ze geld willen inzamelen, zodat ze zo’n project kunnen waarmaken. Denk aan de aanschaf van een mobiele ontmoetingsplaats, het opnieuw inrichten van een locatie of het organiseren van een speciale meiden activiteit. En hier kan jij aan bijdragen!

Actiepagina
Sponsor een van de teams

Een heel aantal teams stappen op de fiets om geld op te halen voor hun project of droom. Met jouw hulp kunnen zij het gestelde doel behalen!

Op de actiepagina zie je een overzicht van alle teams met daarin de deelnemers die vanaf Vakantiepark RCN De Jagerstee in Epe fietsen. Elk team, en elke deelnemer heeft een doel gesteld voor deze actie. Kies een van de teams of deelnemers om een bijdrage te leveren aan hun doel.

Een aantal teams fietst in hun eigen regio en hebben daarom een eigen actiepagina:
Team Goeree-Overflakkee
Team Krimpenerwaard

Alvast enorm bedankt voor jouw support!

Sponsoren?