Trainingsevent

Welkom

Een frisse start

Dit jaar schieten we fris uit de startblokken aan een nieuw seizoen jeugdwerk. Volg sámen met jouw team jeugdleiders vanuit je kerk of jeugdhonk onze digitale trainingen. Word geïnspireerd door onze sprekers en stel je vragen aan de jeugdwerkexperts direct tijdens de live Q&A.

Ontwikkel jouw leiderschap met onze vernieuwde webinars en e-learning mogelijkheden.

 

Jannica van Barneveld

Worship

Jannica van Barneveld is een gepassioneerd spreekster en aanbiddingsleider. Haar grootste verlangen is dat mensen dichter naar het hart van God groeien en zich overgeven aan een intieme relatie met Hem.

Tijdens het Trainingsevent zal zij ons leiden in aanbidding, samen met haar man en toetsenist William van Barneveld. Zowel Jannica als William geloven in de kracht van de lokale kerk en zijn al jaren actief binnen het Worship-team. Vanuit Mozaiek krijgt Jannica de ruimte om te spreken en aanbidding te leiden.

Shelton Telesford

TED Talk

Shelton Telesford is relatiemanager bij Youth for Christ, maar daarnaast ook een predikant, muzikant én producer. Shelton is leider van Chapel Avenue, een jonge community in Almere. En zijn enthousiasme is aanstekelijk, deze zomer sprak hij van Beam kerkdienst tot het Wake event, waar hij mede-initiatiefnemer van is.

Zijn inspirerende vlogs en preken laten vooral zijn liefde voor God zien. Shelton wil op het Trainingsevent met zijn TED Talk jou graag inspireren om, samen met God, een frisse start te maken!

Trainingsronde 1

Solid Fun & Faith
Een Solid Club is de leuke en laagdrempelige club waar tieners zich thuis voelen. Tieners komen met plezier en kunnen ook vrienden zonder kerkelijke achtergrond gemakkelijk meenemen. Daarbij draait het om relatie tussen de tieners onderling en met de jeugdleiders. We ontdekken spelenderwijs het christelijk geloof en tieners leren zich ontwikkelen op sociaal, emotioneel, fysiek en geestelijk gebied. In deze training leer jij hoe je met Solid programma’s aan kunt sluiten aan bij de leefwereld van jouw tieners.

De 5 gewoontes
Hoe kan je heel gewoon meer impact maken op de levens van tieners en jongeren? In deze training leer je de 5 gewoontes die mensen met impact uitleven, en ga je naar huis met een praktisch 66 dagen plan om hier ontspannen in te groeien.

Meld je aan

Trainingsronde 2

Jongerencultuur
Wil jij tieners beter begrijpen en ontdekken wat er allemaal in hun wereld gebeurt? In deze training ontdek je uit welke vier gebieden de jongerencultuur is opgebouwd. Je leert hoe deze gebieden tieners beïnvloeden en hoe je beter kunt aansluiten bij de behoeften en ontwikkeling van tieners.

Groepsdynamiek
Wil jij een toffe groep tieners die enthousiast en actief mee doet? In deze training leer je door welke groepsfasen een groep gaat, hoe je dit groepsproces positief kunt beïnvloeden en welke leiderschapsstijlen je hierbij het best in kunt zetten.

Boek een training