Bestel het boek Pubergeschikt

Twijfel jij weleens of je het als ouder nog ‘goed’ doet? Begrijp je de leefwereld van jouw tiener nog? We delen graag onze jarenlange ervaring met tieners met jou! Met een feest van herkenning en vele tips, raak je weer opgeladen om met jouw puber om te gaan. Wanneer je een gift geeft (of gift voor de verzendkosten) sturen wij je het prachtige boek [P]ubergeschikt van harte toe.

Youth for Christ wordt geraakt door de problemen waar jongeren mee worstelen. Wij bieden jongeren daarom een plek waar ze veilig en geliefd zijn. Gedreven door God’s liefde zoeken we hen op. En door wie we zijn, laten we Jezus zien. Zo bieden we hen hoop. Al bijna 80 jaar!

We zetten daarom alles op alles om jongeren juist nu op te zoeken en er voor hen te zijn. Maar we willen ook ouders van pubers en tieners toerusten om übergeschikt met hun kind om te gaan. In het fantastische boek (P)ubergeschikt kun je lezen over de ervaringen van onze jongerenwerkers om je in de leefwereld van jongeren te verplaatsen en ze praktisch op weg te helpen.

Ja, ik wil het gratis boek Pubergeschikt ontvangen (3,95 verzendkosten)

Voor slechts 3,95 euro verzendkosten sturen wij het gratis boek Pubergeschikt naar je toe. Wil jij er ook samen met ons voor zorgen dat kwetsbare jongeren de hulp krijgen die ze nodig hebben en de liefde van Jezus leren kennen? Geef dan een beetje meer als je dat kunt missen. Of steun ons werk maandelijks en ontvang ook nog eens de toffe Hope cap.

Ik steun Youth for Christ
Ik geef
Persoonlijke gegevens

Ik machtig Youth for Christ Nederland om eenmalig het bovenstaande bedrag van mijn rekening af te schrijven.