Wat is de advent aftelkalender?

Speciaal voor jongeren!

Gratis advent aftelkalender

Wat is het?

In het (online) boekje leer je veel mensen kennen zoals Jozef, Maria en Jezus. We dagen jongeren zo uit om op een leuke manier na te denken over wat Kerst voor hen betekent, met challenges en muziek! Het boekje is ontwikkeld door jongerenwerkers van Youth for Christ.

Jij mag tijdens de reis van de jongere zijn of haar ‘Ster’ zijn. Op vier momenten kun je op de zogenoemde Sterdag met de jongere afspreken. Je gaat aan de hand van foto’s in gesprek over verschillende emoties. Je bespreekt vragen met elkaar. Je krijgt de gelegenheid om zelf uit te leggen waarom het voor jou belangrijk is dat Jezus als baby op aarde is geboren. En je eet natuurlijk samen beschuit met muisjes om Zijn geboorte te vieren. Lees meer.

Wanneer start advent?
Op zondag 28 november start advent.

Hoe kan ik een boekje per post ontvangen?
Bestellingen per post konden tot en met 16 november besteld worden, daarna alleen digitaal. Donateurs van Youth for Christ ontvangen het boekje vanaf 26 november automatisch in de brievenbus bij de eindejaarsmailing.

Kan ik het boekje digitaal ontvangen?
Bestel de online pdf via via dit formulier. Je kunt het boekje downloaden via de bevestigingspagina en de link in het mailtje wat je direct ontvangt.

Wanneer ontvang ik het boekje in huis?
Alle papieren bestellingen zijn inmiddels verzameld en worden in één keer verzonden om kosten te besparen. Rond 25/26 november heb je het boekje in huis.

Bestel gratis