Fietsevent Tour d’Orange 2022

Tour d'Orange | 25 juni 2022

De Tour d’Orange komt er weer aan! Op zaterdag 25 juni vindt de derde editie plaats van dit landelijke wielerevent van Youth for Christ. Fietsers uit heel Nederland stappen op de trappers om geld in te zamelen voor het jongerenwerk van Youth for Christ. Tijdens de edities van 2020 en 2021 werd er door zo’n honderd deelnemers bijna 10.000 kilometer afgelegd en respectievelijk ruim €35.000 en €44.000 ingezameld. Natuurlijk gaan we dit jaar voor een nog beter resultaat! Ons streefbedrag: €50.000. Help je mee?

Natuurlijk is dat record geen doel op zich. Youth for Christ heeft het geld hard nodig om jongeren in Nederland een plek te bieden waar ze veilig en geliefd zijn. Hen op het spoor van Jezus te zetten en te helpen bouwen aan een betere toekomst. Zeker na twee jaar corona maken we ons grote zorgen om het welzijn van jongeren. De eenzaamheid en somberheid onder jongeren is groter dan ooit! Met jouw hulp zoeken wij jongeren op en bieden hen perspectief.

Iedereen kan en mag meedoen!

Of je nu een getraind wielrenner bent of simpele stadsfietser: iedereen mag meedoen aan de Tour d’Orange. Vanaf de startlocatie, RCN-vakantiepark Het Grote Bos in Doorn, zijn er verschillende routes en afstanden mogelijk. Deze kies je bij het aanmelden. Bij het opgeven kan je zelf kiezen voor welk team van Youth for Christ jij jouw sportieve prestatie gaat leveren. Wij vragen je om een eigen startbijdrage van €30,- en het commitment om minstens €200,- aan sponsorgeld bij elkaar te fietsen. Dus: meld je aan, kies je route en maak je klaar voor een fantastische dag!

Meld je bijvoorbeeld aan voor een van deze groepen:
– 50 km fietsen met Jurjen Folkers voor nieuwe initiatieven en startups;
– 100 km wielrennen met Bram Rebergen voor de nieuwe jongensmethodiek;
– 100 km wielrennen met Edward de Kam voor onze collega’s in Oekraïne.

Of stel zelf een groep samen met vrienden, kennissen, kerkgenoten of (oud)bekenden en kies een route die bij jullie past.

Schrijf je in als fietser

Patrick fietste in 2021 voor Zaandam, fiets jij in 2022 mee?

In 2021 zetten Patrick Dantuma uit Zaandam zich in voor het goede doel; hij haalde sponsorgeld op in zijn omgeving en stapte op de fiets tijdens de Tour d’Orange. Waarom? Hij heeft een hart voor jongeren en ziet graag dat zij een betere toekomst tegemoet gaan.

Door zijn inzet kon team Zaandam een nieuwe bus kopen, waarmee zij op pad gaan om jongeren te bereiken. Hoe mooi is dat! Fiets jij dit jaar mee met de Tour d’Orange?

Doe je mee?