Interactieve kerstvoorstellingen

5 Interactieve kerstvoorstellingen in jouw wijk

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Om jullie kerstprogramma wat op weg te helpen heeft Youth for Christ iets leuks ontworpen: Vijf interactieve kerstprogramma’s om uit te voeren bij jou in de buurt.

Bij een klik op de link vinden jullie vijf kerstprogramma’s die bestaan uit een interactief toneelspel. Kinderen van basisschoolleeftijd maken op een interactieve wijze kennis met het kerstverhaal. Het kerstverhaal wordt op creatieve manier benaderd. In elk programma komt een morele boodschap naar voren waar de jongere doelgroep wordt uitgedaagd om over na te denken, over in gesprek te gaan en in mee te doen.

De programma’s zijn geschreven en uitgevoerd door de Youth for Christ Delft. Na het grote succes en plezier op deze locatie, wilde wij deze programma’s niet voor onszelf houden. Daarom hebben we besloten om deze te delen met wie er maar van wil horen.

Om programma’s als deze te blijven ontwikkelen, vragen we u om een financiële bijdrage. Zo kunnen we in de toekomst op nog meer manieren kinderen en jongeren inspireren met de liefde van Jezus.