Jezus gaat met ons mee in alle plannen die we hebben

Wie ben je?
Ik ben Shelton Telesford, getrouwd met Vernice en papa van Aiden. Ik ben relatiemanager in het team van Werving en Communicatie. Sinds kort mag ik ook als spreker optreden voor Youth for Christ.

In mijn vrije tijd probeer ik wat muziek te maken, ben ik vaak bij familie en vrienden en haal ik het maximale uit mijn Netflix abonnement.

Wat wil jij van Jezus laten zien?
Ik vind het bijzonder om te ontdekken dat Jezus met ons meegaat in alle plannen die we hebben. Dat Hij er altijd is, zelfs wanneer we soms het idee hebben dat we er helemaal alleen voor staan. Jezus is er altijd bij, ook al zijn we de verkeerde kant op gelopen. Het is zo gaaf dat ik er ook voor de ander kan zijn. Dat Youth for Christ er voor jongeren is. Niet alleen op de momenten dat het goed gaat maar ook tijdens de dieptepunten. Juist in de situaties waar niet meteen een oplossing is of een wonder gebeurt. We willen altijd naast hen blijven staan.

Hoe draagt jouw team daaraan bij?
Met Youth for Christ hebben we geparticipeerd in het WAKE event. We hebben samen met partners een evenement georganiseerd over een onderwerp waar mensen veel pijn door ervaren. Niet met het idee om de oplossing te presenteren, of de schijn te wekken dat racisme in één keer de wereld uit te werken valt. Juist bedoeld om de boodschap te delen dat we elkaar mogen zien en dragen door Gods liefde, te inspireren en geestelijk toe te rusten.