Raak betrokken - Youth for Christ

Raak betrokken

Enthousiast over ons werk? Raak dan betrokken! Je kunt op verschillende manieren bijdragen aan ons werk. Voor bijna elk talent en elk karakter hebben we wel een plek. Een greep uit ons aanbod:

 

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn voor ons net zo waardevol als betaalde medewerkers. Als je bij ons aan de slag gaat krijg je niet alleen een hoop leuke collega’s, maar zet je je ook in voor jongeren in Nederland. Je kunt bijvoorbeeld op het hoofdkantoor aan de slag bij Facilitair Beheer, meewerken aan het ontwikkelen van clubconcepten of je inzet tonen bij één van onze locaties in het land.

 

Lees hier meer over vrijwilligerswerk

 

Youth Academy

In het seizoen 2018-2019 bieden we geen traineejaar aan binnen onze Youth Academy.
Youth for Christ richt zich op het lokaal bereiken van jongeren door middel van jongerenwerkers en vrijwilligers in hun buurt. Daarin past een aanbod voor een centraal traineejaar niet meer.
Het komende seizoen gebruiken we om een lokaal traineejaar vorm te geven, daarin willen we trainees de kans geven om zich te ontwikkelen en mee te werken in ons lokaal missionair jongerenwerk. Dit nieuwe traineejaar hopen we in de zomer van 2019 te starten.

 

Voor jongeren in de regio Zwolle is er voor het seizoen 2018-2019 nog wel ruimte bij het UIT Vormingsjaar van Youth for Christ Zwolle. Meer info: http://yfczwolle.nl/uit/.

 

Bidden

Gebed is de basis van ons werk. We dragen al onze activiteiten op aan God en vertrouwen erop dat Hij zal voorzien.

 

Bid je mee?

 

Vacatures

Check onze vacaturepagina voor job-mogelijkheden. Staat er op dit moment geen passende vacature op de website? Dan kun je ons altijd een open sollicitatie met CV sturen.

 

Lees hier meer over onze vacatures

 

Businessclub

Als lid van de Businessclub draag je op een duurzame manier bij aan onze doelstellingen. Ruim dertig betrokken ondernemers zetten zich op dit moment in voor jongeren in Nederland. Drie keer per jaar komen de businessclubleden bij elkaar om te luisteren naar verhalen over ons werk, een inspirerende externe spreker en elkaar te ontmoeten.

 

Lees hier meer over de Businessclub