Ondersteunt u ons met gebed?

Gebed is voor ons werk onmisbaar. Bid je met ons mee dit najaar?
Youth for Christ brengt vier keer per jaar een gebedskalender uit met actuele gebedspunten. Schrijf je in om de kalender ieder kwartaal per post te ontvangen.

Wij bidden van september t/m november 2021 voor onderstaande punten. Bid je mee?

14-25 september Nieuw schooljaar, nieuw jeugdwerkseizoen en nieuw clubprogramma
Het schooljaar begint weer en daarmee ook een nieuw jeugdwerkseizoen. We bidden voor goede contacten met de jongeren, die we in de coronatijd minder vaak hebben kunnen ontmoeten. Speciaal voor de jongeren van 16 jaar en ouder is er een nieuw clubprogramma ontwikkeld; Stay Solid. Bidt u mee, dat de jeugdleiders hier goed mee van start kunnen gaan en dat dit nieuwe programma de jongeren zal opbouwen?

25-30 september Tussenjaar in Zwolle
In Zwolle starten studenten van het UIT Vormingsjaar met hun tussenjaar bij Youth for Christ Zwolle. Bidt u mee voor een jaar waarin zij mogen groeien in relatie met zichzelf, God en de wereld?

1-8 oktober Trainingsevent
Op 2 oktober vindt het trainingsevent weer plaats. Bidt u mee voor deze dag? Graag gebed voor enthousiasme onder jeugdleiders en vrijwilligers die zich (opnieuw) willen inzetten om tieners en jongeren te helpen groeien en het evangelie met hen te delen.

9-16 oktober Drugsgebruik onder jongeren in Ede
In Ede is er het drugsgebruik onder jongeren enorm toegenomen. Onze jongerenwerkers maken zich daar veel zorgen over en zijn samen met een aantal netwerkpartners en de gemeente Ede hierover in gesprek. Bidt u mee voor deze zorgelijke situatie?

17-24 oktober Pannakooi Zwolle
Zoals u kunt lezen in deze gebedskalender zetten Freek en Lydia elke week hun pannakooi op in de wijk Westenholte in Zwolle. Zij zijn hard op zoek naar een huis in de wijk om dichter bij ‘hun’ jongeren te kunnen wonen. Bidt u mee voor een huis voor Freek en Lydia in deze wijk?

24-31 oktober Samenwerking
Bidt u mee voor een goede samenwerking in onze plaatsen en steden? We kunnen ons werk niet alleen doen. Daarom zoeken we altijd naar samenwerking met de gemeente, andere organisaties en kerken. Samen met onze jongerenwerkers staan zij om jongeren heen.

1-15 november Vrijwilligers
Bidt u mee voor de vrijwilligers die werkzaam zijn in onze lokale teams? We bidden dat de jongerenwerkers de band met de vrijwilligers mogen versterken. Graag ook gebed voor het vinden van nieuwe vrijwilligers, deze zijn op sommige lokale plaatsen nog steeds hard nodig.

15-30 november Arnhem
In Arnhem beginnen steeds meer jongeren een gesprek over God. Onze jongerenwerkers zien dat God echt enorm bezig is in het leven van de jongeren. De jongeren vragen vaak ook zelf om gebed. Bidt u mee, dat deze jongeren zich zullen aansluiten bij een Youth Alpha en God in hun hart zullen toelaten?