Gratis E-book EHBQ voor tienerleiders

Als jeugdleider heb je hart voor tieners en ben je op zoek naar manieren om te groeien in je jeugdwerk, ook in deze tijd. Die passie voor God en tieners delen wij met jou en wij denken graag met je mee. Dit handzame E-book met suggesties, achtergrondinformatie en tips over werken met tieners in coronatijd is een aanzet daartoe.

Jeugdleiders zijn belangrijk
Wij geloven dat jeugdleiders belangrijk zijn in het leven van jonge mensen. Jij en vele anderen met jou zijn de identificatiefiguren die tieners nodig hebben in hun zoektocht naar henzelf, hun plek in de wereld en naar God. Maar hoe vervul je die rol nu het contact op afstand plaatsvindt? Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van online jongerenwerk? Hoe breng je diepgang aan in ontmoetingen met je tieners?

E-book EHBQ voor tienerleiders in de kerk
Daarover gaat dit compacte e-book dat door de HGJB, Jong Protestant en Youth for Christ samen is geschreven. Wij hopen dat we je hiermee van dienst zijn en dat je met deze input een volgende stap kunt zetten in contact met je tieners. Mocht je verdere vragen hebben of behoefte hebben aan een gesprek of even willen sparren, neem dan gerust contact met ons op.

In dit E-book leer je:

  • Hoe je aan kunt sluiten bij de belevingswereld van tieners, door te weten wat er in hun leven speelt in deze coronatijd.
  • Hoe jij en je team jeugdleiders kunnen groeien in relatie met God, elkaar en de relatie met de tieners in deze tijd kunt verdiepen.
  • Welke apps en programma’s voor online jeugdwerk het beste is voor jouw jeugdwerk situatie.

Download E-book