Gratis clubprogramma’s

Op afstand contact met jouw jongeren

Slechte verbinding?

Heb jij je de afgelopen weken ook geïrriteerd aan slechte, haperende WiFi? Vul je e-mailadres in en ontvang het nieuwste Solid programma gratis in je mailbox. Ontdek samen met jouw jongeren in dit programma wat WiFi ons kan leren over onze relatie met God en de rol van Heilige Geest. Het programma is daarom ook geschikt om met Pinksteren te gebruiken!

1,5-meter-samenleving

Laat jouw jongeren weten dat Jezus krachtig door afstand heen werkt! Hoe doe je dat? Vul je emailadres in en ontvang het Solid-clubprogramma gratis in je mailbox. Je ontdekt stap voor stap hoe je dit onderwerp op creatieve wijze aan kan snijden.

#jebentnietinjeeendje

Wil jij jouw jongeren op de club ook laten merken dat ze niet in hun ‘eendje’ zijn?  Met dit programma heb je via een online clubavond contact met je jongeren. Je bemoedigt hen aan de hand van badeendjes dat ze niet alleen zijn tijdens deze coronacrisis.

Vul je emailadres in en ontvang het Solid-clubprogramma gratis in je mailbox!

Pasen in Lockdown

Dit jaar vieren we Pasen door alle corona-maatregelen op een hele andere manier dan dat we gewend zijn.  Pasen is het feest van hoop. Wat een geweldige boodschap, juist ook nu! Dit wil je met je jongeren delen. Download daarom hier ‘Pasen in lockdown’. Met dit programma vier je dit feest met je club, zonder dat jij of je jongeren de deur uit gaan! Je hebt via een clubapp videocontact met je jongeren, zodat je hen op laagdrempelige manier mee kan nemen in de geweldige boodschap van Pasen.

Houseparty

Zoek jij naar creatieve manieren om contact met je jongeren te houden in deze tijd? Download hier het gratis Solid-clubprogramma Houseparty. Je hebt wel de app Houseparty in Google Play of App Store nodig. Dit programma bevat ideeën voor een gezellige clubavond, zonder dat jij of je jongeren de deur uitgaan!

Vul je e-mail adres in en ontvang het Solid-clubprogramma gratis in je mailbox!