Fietsevent

Tour d'Orange

Meefietsen kan niet meer, doneren wel!

Op zaterdag 12 september gaat het eerste Youth for Christ fietsevent Tour d’Orange Nederland van start. Tijdens dit event zullen meer dan 100 getrainde en ongetrainde fietsers zich inzetten om het lokale jongerenwerk van Youth for Christ financieel te ondersteunen. Je opgeven om mee te fietsen kan niet meer, maar doneren wel!

De afgelopen maanden zijn er door Youth for Christ zowel landelijk als lokaal veel fietsers geworven voor deze actie. Bram Rebergen, directeur Youth for Christ Nederland: “Ik ben dankbaar voor zoveel inzet van zoveel mensen! We hebben in korte tijd bijna 110 mensen weten te mobiliseren om ons lokale jongerenwerk te ondersteunen met deze actie. Ons beoogde doel van €30.000 komt steeds dichterbij, de teller staat nu al op ruim € 27.000!”

Mensen die het werk van Youth for Christ een warm hart toedragen kunnen de fietsers sponsoren via de actiepagina supp.to/yfcwielerevent. We hopen ons doel te bereiken voor 12 september. Met de opbrengst wordt het jongerenwerk van Youth for Christ mogelijk gemaakt. Juist in deze tijd hebben de jongerenwerkers van Youth for Christ speciale aandacht voor jongeren in een kwetsbare situatie.

Natuurlijk is support ook mogelijk door juichend langs de kant van de weg te staan met een spandoek of applaus. Vrijwel alle routes verbinden de plaatsen waar Youth for Christ lokaal actief is met jongerenwerk. Dit houdt in dat er om 07.30 al een team vanuit Ede zal vertrekken naar Harlingen. Naar verwachting zullen alle deelnemers tussen 16.30 en 17.00 op de plaats van bestemming aankomen. Voor de meeste deelnemers is dat het terrein van De Schuilplaats in Ede.

DONEER AAN DE TOUR D’ORANGE

Deze collega's doen al mee en hebben een boodschap voor jou!

De een fietst hard de andere heel ver, op een ‘gewone’ fiets of op een racefiets. Al fietsend verbinden we al onze Youth for Christ plaatsen. Op deze routes verzorgen wij pitstops. Begin september ontvang je meer informatie over mogelijke routes en pitstops.  Uiteraard kun je ook zelf of met je team een route maken. Wil je samen met anderen een vastgestelde route fietsen geef dit dan door aan Sjoerd Bronsma.