Jouw initiatief voor jongeren

Inspiratie

Jouw initiatief voor jongeren!

Heb jij hart voor de jongeren bij jou in de buurt? Word jij geraakt door hun omstandigheden? En wil jij iets voor jongeren betekenen? Dan zoeken wij jou! We helpen je graag bij het opzetten van jouw initiatief voor jongeren. Van meidenclub tot compleet jongerencentrum met diverse activiteiten. Veel pioniers zijn jou al voorgegaan!

Start

Je hebt een hart voor jongeren en ziet de nood in jouw stad. Hoe start je dan een initiatief en bouw je aan duurzaam relationeel jongerenwerk? Begin eens met onderstaand stappenplan.

Stap 1: Zet je droom op papier.

Stap 2: Deel je droom met mensen in je omgeving, bijvoorbeeld uit de kerk.

Stap 3: Luister naar hen en de feedback die je ontvangt en scherp je plan aan.

Stap 4: Vorm een team van mensen die jouw missie delen en die voor je missie bidden.

Stap 5:  Maak je plan concreet door er bijvoorbeeld een tijdspad aan te hangen en in kaart te brengen wat je allemaal nodig hebt: Budget, locatie, mensen en samenwerkingen.

Stap 6: Breng je plan tot uitvoer door de eerste kleine stap te zetten.

Ondersteuning voor jouw initiatief

We weten echter dat het voor de meeste jongerenwerkers lastig is om dit zo maar voor elkaar te krijgen. Daarom wil Youth for Christ jou inspireren en helpen om jongeren in jouw stad te bereiken. We ondersteunen jou graag, omdat we vinden dat elke jongeren in jouw stad het verdient om Jezus te leren kennen.

  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.