De vierde editie van Tour d’Orange!

Het is weer zover! Op zaterdag 16 september 2023 stappen collega’s en supporters van Youth for Christ massaal op de fiets om geld in te zamelen voor jongeren tijdens de vierde Tour d’Orange. RCN-vakantiepark de Jagerstee in Epe kleurt oranje en is het startpunt voor een sportieve en gezellige middag.

Dagelijks staan onze jongerenwerkers in de startblokken om jongeren op te zoeken en hen perspectief in het leven te geven. Dit werk wordt ondersteund door trouwe donateurs, waarvoor wij enorm dankbaar zijn. Tegelijkertijd zijn er nog zoveel projecten en dromen die teams en locaties met elkaar willen waarmaken.

De teams die fietsen kiezen vaak een specifiek doel waarvoor ze geld willen inzamelen, zodat ze zo’n project kunnen waarmaken. Denk aan de aanschaf van een mobiele ontmoetingsplaats, het opnieuw inrichten van een locatie of het organiseren van een speciale meiden activiteit. En hier kan jij aan bijdragen!

Actiepagina
Sluit aan bij de actie

Misschien klopt jouw hart voor de kwetsbare jongeren in Nederland, maar weet je niet goed hoe jij het verschil kan maken in hun leven. Sluit je dan aan bij deze actie en zet je in om geld in te zamelen voor een van de teams. Met meer fietsers komen we nóg sneller bij ons doel om €50.000 in te zamelen.

Of je nu van fietsen houdt, van skeeleren, of toch liever op de mountainbike of racefiets stapt, je bent welkom voor een fantastische dag met afsluitende barbecue. Er zijn verschillende routes en afstanden mogelijk, geschikt voor iedereen.

Wij zorgen voor eten en drinken voor onderweg, een fietsshirt en bij de pitstops onderweg kun je een kijkje nemen in een jongerencentrum. Voor deelname vragen wij om een startbijdrage van € 30,- en het commitment om minstens € 200,- aan sponsorgeld bij elkaar te fietsen.

Tip: Vraag vrienden, familieleden of je kerkgroep mee om je samen een dag in te zetten voor het goede doel én een gezellige dag te beleven.

Deelnemen?
Sponsor een van de teams

Het zou kunnen dat fietsen totaal niet jouw ding is of je al iets anders leuks te doen hebt op zaterdag 16 september. Dan kan je alsnog aansluiten bij deze actie, door een van de teams te sponsoren. Met jouw hulp kunnen zij het gestelde doel behalen!

Op de actiepagina zie je een overzicht van alle teams met daarin de deelnemers. Elk team, en elke deelnemer heeft een doel gesteld voor deze actie. Kies een van de teams of deelnemers om een bijdrage te leveren aan hun doel.

Alvast enorm bedankt!

Sponsoren?
BBQ en teambuilding weekend

Het centrale evenement Tour d’Orange vindt plaats op RCN camping de Jagerstee in Epe. Vanaf deze plaats starten teams gedurende de dag en komen zij rond 16.00 uur over de finish. Hoe gezellig zou het zijn als zij feestelijk onthaald worden door supporters? Rondom de finish en gedurende het weekend zijn er twee onderdelen waar je aan kan meedoen: de afsluitende BBQ en het teambuilding weekend.

Klik op onderstaande button voor meer informatie en inschrijven.

BBQ en Teambuilding weekend