Youth for Christ Straat

Straat

Voor veel jongeren is de straat de plek waar ze hun vrienden ontmoeten voor een potje voetbal of een drankje. Helaas zijn er ook jongeren die om andere redenen op straat te vinden zijn. Ze hebben geen makkelijke thuissituatie of vinden geen aansluiting op school. Youth for Christ wil er voor deze jongeren zijn. We zijn actief met onder andere jongerencentra, pannavoetbal en coaching.

 

The Mall – Professioneel
Youth for Christ is actief in het professionele welzijnswerk met Youth for Christ The Mall. Met activiteiten in circa 16 steden zijn we één van de grootste aanbieders van jongerenwelzijnswerk in Nederland. Elke stad kent zijn eigen aanpak, afgestemd op de behoeften van jongeren en vraagstukken in de wijk. Wilt u meer weten over professioneel welzijnswerk? Kijk op themall.nl.

 

LifeSpots – Vrijwilligers
Een meidenclub bij je thuis, een jongerencentrum opzetten of het dorp in met een soccerscooter. Op het eerste gezicht niet wereldschokkend, maar kleine dingen maken een groot verschil als je ze doet vanuit je hart. Een LifeSpot is een initiatief van vrijwilligers die jongeren opzoeken, hen helpen groeien en hoop bieden, gedreven door Gods liefde. Ondertussen zijn er al meer dan 60 LifeSpots aan de slag in Nederland. Kijk voor meer info op lifespots.nl.

 

SuperWoman – Meidenwerk
SuperWoman is een methodiek voor het werken met meiden van 12 tot 18 jaar, dat bestaat uit een groepsprogramma, een themaspel en trainingen. Het groepsprogramma is erop gericht meiden weerbaar te maken en hen te empoweren om hun talenten te ontwikkelen. Vrouwelijke professionals en vrijwilligers spelen daarbij een essentiële rol. Meiden leren om grenzen te stellen, voor zichzelf te zorgen en hun talenten in te zetten in de maatschappij. Meer informatie vind je op www.super-woman.nl.