Vrijwilligers - Youth for Christ

Vrijwilligers

Youth for Christ is een gedreven organisatie, die bestaat dankzij meer dan 4000 vrijwilligers. Bij ons word je inzet gezien en gewaardeerd. Waar laat jij je licht schijnen?

Vind jij jongeren een fascinerende doelgroep en ben je een enthousiaste tienerleider, een groot organisatietalent of computerfreak? Neem dan snel contact met ons op, of check ons overzicht met vacatures. Vrijwilligers zetten zich in op hoofdkantoor en bij het lokale jongerenwerk. Check hier de plaatsen waar Youth for Christ actief is.

 

LifeSpots
Meer dan zestig mensen zijn al aan de slag gegaan met een eigen initiatief voor jongeren: een LifeSpot. Deze pioniers zetten hun eigen unieke talenten in voor jongeren in hun buurt. Kleinschalig, gepassioneerd en met échte aandacht voor de doelgroep. Wil jij je ook inzetten voor jouw omgeving, met ondersteuning van Youth for Christ? Neem dan contact op met Elmer Verweij via lifespots@yfc.nl

 

Meer informatie
Wil je weten hoe jij je talent kunt inzetten? Neem contact op via sollicitaties@yfc.nl of bel Hans Lemans op tel. 0343 515 744 (ma., wo., do.).