Raak betrokken

Enthousiast over ons werk? Raak dan betrokken! Je kunt op verschillende manieren bijdragen aan ons werk. Voor bijna elk talent en elk karakter hebben we wel een plek. Een greep uit ons aanbod:

 

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn voor ons net zo waardevol als betaalde medewerkers. Als je bij ons aan de slag gaat krijg je niet alleen een hoop leuke collega’s, maar zet je je ook in voor jongeren in Nederland. Je kunt bijvoorbeeld op het hoofdkantoor aan de slag bij Facilitair Beheer, meewerken aan het ontwikkelen van clubconcepten of je inzet tonen bij één van onze locaties in het land.

 

Lees hier meer over vrijwilligerswerk

 

Youth Academy

Ben je tussen de 18 en 24 jaar en heb je passie voor bijvoorbeeld theater, communicatie of jongerenwerk in de kerk? Dan ben je bij onze Youth Academy aan het juiste adres. Youth for Christ ontvangt elk jaar 10 trainees, die zich een jaar lang op verschillende manieren inzetten voor jongeren in Nederland. Onze trainees omschrijven dit jaar als een ‘topjaar waarin ze veel leren over zichzelf en anderen en groeien in hun geloof’.

 

Trainees ontvangen van ons kost en inwoning op de campus.

 

Lees hier meer over Youth Academy

 

Bidden

Gebed is de basis van ons werk. We dragen al onze activiteiten op aan God en vertrouwen erop dat Hij zal voorzien.

 

Bid je mee?

 

Vacatures

Check onze vacaturepagina voor job-mogelijkheden. Staat er op dit moment geen passende vacature op de website? Dan kun je ons altijd een open sollicitatie met CV sturen.

 

Lees hier meer over onze vacatures

 

Businessclub

Als lid van de Businessclub draag je op een duurzame manier bij aan onze doelstellingen. Ruim dertig betrokken ondernemers zetten zich op dit moment in voor jongeren in Nederland. Drie keer per jaar komen de businessclubleden bij elkaar om te luisteren naar verhalen over ons werk, een inspirerende externe spreker en elkaar te ontmoeten.

 

Lees hier meer over de Businessclub