TRAININGEN - Youth for Christ

TRAININGEN

Gedreven door Gods liefde willen wij jou helpen om jongeren op te zoeken, hen te helpen groeien en hen hoop te bieden. Want iedere jongere verdient de kans om Jezus te leren kennen.

 

Het is niet altijd makkelijk om jongeren te bereiken. Mocht je daar zelf niet helemaal uitkomen. Ben je op zoek naar extra verdieping of wil je geïnspireerd worden? Wij zijn er om je te helpen!

 

Wij bieden drie soorten trainingen aan, namelijk:

  1. Relationeel jongerenwerk Tijdens deze training ontdek je dat niet het programma of de activiteit het belangrijkste in in je jeugdwerk, maar juist de relatie. Dat is je unieke kracht. We ontdekken waarom dit belangrijk is en gaan samen aan de slag om te ontdekken hoe je dit in de praktijk kunt doen.
  2. Missionair jongerenwerk In Nederland zijn er veel meer jongeren die niet weten wie Jezus voor hen wil zijn dan die dat wel weten. Er is dus werk aan de winkel. Ben jij bereidt om met jongeren op te trekken die niets weten van het evangelie? Dan helpen we je graag op weg. Door jarenlange ervaring weten we je te motiveren en praktisch te ondersteunen om dit te doen. Daarin ontdekken we ook graag samen hoe je het evangelie kunt delen in woorden en daden met deze jongeren.
  3. Werken met vrijwilligers / team trainingen Hoe vind je de juiste mensen om mee samen te werken? En als je een groepje hebt hoe kun je dan groeien als team. Werken met vrijwilligers doen we al ruimt 70 jaar bij Youth for Christ. We delen graag onze ervaringen en helpen je op weg. Natuurlijk gaan we ook graag met een bestaand team aan de slag om de relatie en slagkracht te verdiepen!

Binnen deze kaders leveren wij graag maatwerk. en zijn wij bereid met jou in gesprek te gaan en op zoek te gaan naar wat past bij jullie situatie.

 

Kosten

Een training van 1,5 à 2 uur*
€ 200,- excl. Reiskosten € 0,35 p/km

 

* Deze prijs is incl. voorbereidingstijd

 

VRAAG HIER EEN TRAINING AAN

 

Heb je een vraag of levert een van bovenstaande punten bezwaar op voor jouw gemeente, laat het ons weten. We bespreken graag wat er allemaal mogelijk is. Je kunt vrijblijvend informatie aanvragen via kerk@yfc.nl of 0343 515 744.