Locatieverhuur

Een meeting, training, vergadering, reünie of bruiloft? Of een paar dagen weg met een jeugdgroep? Youth for Christ verhuurt betaalbare zalen en biedt mogelijkheden voor overnachtingen.

 

Locatieverhuur Het Koetshuis in Driebergen

 

Sfeervol
Het hoofdkantoor van Youth for Christ is gevestigd in landhuis De Lindenhorst, gebouwd in 1832. Er zijn diverse zalen beschikbaar, een bijgebouw (Het Koetshuis) en een terras. De sfeervolle tuin, ontworpen in Engelse stijl, omlijst het geheel. De A12 is dichtbij en ook met het openbaar vervoer is De Lindenhorst goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

De Lindenhorst biedt de volgende verhuurmogelijkheden: 

  • De Deel bevindt zich in het hoofdgebouw en is 180m² groot. Deze zaal is in oude boerderijstijl gerenoveerd. De Deel is erg geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten van groepen en ook te huur voor bruiloften (tot 120 personen).
  • Het Koetshuis heeft twee eenvoudig ingerichte zalen, die als ontmoetings- en vergaderruimte dienen. De grote zaal biedt plek aan maximaal 60 personen, de kleine zaal aan maximaal 30 personen. De kleine zaal heeft een bar en openslaande deuren naar het terras en de boomgaard. Rond het Koetshuis is er volop ruimte voor sport en spel, met een voetbalveld en een volleybalveld. Ook is er een kleine kapel beschikbaar.
  • In het Koetshuis bevinden zich slaapzalen, met bedden voor 60 personen. Het gaat om 30 stapelbedden verdeeld over 4 slaapzalen.
  • In de keuken en de eetzaal van het hoofdgebouw kunnen groepen terecht voor het maken en eten van maaltijden.

 

LEUK IDEE: 

Onze mooie en goed uitgeruste keuken is ook te huur voor een kook-workshop of kookfeestje op doordeweekse avonden van 17 tot 23uur. Vraag naar de speciale prijzen voor het huren van de keuken, of vul het formulier in. Gezellig een avondje koken en eten met je vrienden!

Lindenhorst en het Koetshuis van Youth for Christ zijn gelegen in een bosrijk buitengebied met open velden. Geschikt voor grote groepen, bruiloften of trainingen met activiteiten. Bekijk de foto’s!!!

Wilt u meer weten over ons locatieverhuur of een reservering doen? Vul dan het reserveringsformulier in of bekijk hier onze prijzenlijst.

Bekijk hier de inventaris van onze accommodaties.

Klik hier voor een overzicht van onze algemene voorwaarden.

 

Bekijk hier de plattegronden

 

Of neem een kijkje in ons fotoalbum

Klik hier om een of meer van onze accommodaties te huren.