Jubileumweekend Youth for Christ trekt ruim 1.000 bezoekers - Youth for Christ

Jubileumweekend Youth for Christ trekt ruim 1.000 bezoekers

Geplaatst op 18/09/2016 15:45

DRIEBERGEN, 18 september – Het jubileumfestival van Youth for Christ trok op zaterdag en zondag ruim duizend bezoekers. Het jubileumweekend, op het terrein van Youth for Christ in Driebergen, startte met het jaarlijkse Trainingsevent, waar honderden jeugdleiders en jongerenwerkers op af kwamen.

 

Burgemeester Naafs van gemeente Utrechtse Heuvelrug was aanwezig om het eerste exemplaar van het jubileumboek Bid on, Hands on in ontvangst te nemen. Op diverse podia waren oude en jonge bekende artiesten te zien, zoals Ralph van Manen, Rob Favier, Cheeses of Mexico en TimZingt. Laatstgenoemde had speciaal voor deze gelegenheid een lied voor Youth for Christ geschreven: “We blijven jong en nooit vergrijsd, wij zijn de Youth for Christ.”

 

Op zondagochtend trok de Outburst – de jubileumviering, ruim 800 bezoekers, van wie een deel op de festivalcamping had overnacht. In zijn toespraak benadrukte Bram Rebergen het belang van in beweging blijven. “In het verhaal van het evangelie zit een urgentie om in beweging te komen. Ga het doen! Dat is de missie van Youth for Christ.” Hij moedigde ook zijn gehoor aan om erop uit te gaan. “Maar vergeet niet dat God voor ons uitgaat. Hij bouwt zijn Koninkrijk.”

 

< Terug naar het overzicht