Schenken - Youth for Christ

Schenken

Wilt u Youth for Christ financieel steunen? Dan is het aantrekkelijk om een periodieke schenking af te sluiten. U levert met periodieke schenken een duurzame bijdrage aan ons jongerenwerk!

 

Belastingvoordeel

Een periodieke schenking betekent dat u minimaal vijf jaar een gift overmaakt aan Youth for Christ. Zo’n schenking is volledig fiscaal aftrekbaar. Dit in tegenstelling tot reguliere giften, die pas vanaf 1% en tot 10% van uw inkomen aftrekbaar zijn. Youth for Christ is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemene Nut Beogende Instelling (ANBI), wat voor een periodieke schenking nodig is.

 

Gemakkelijk afsluiten
Het afsluiten van een periodieke gift gaat vanaf januari 2014 gemakkelijker dan ooit. Er komt geen notaris aan te pas. Stuur een mail naar het onderstaande adres en u ontvangt van ons de overeenkomst. Wij voegen een antwoordenvelop toe die u kunt gebruiken om de overeenkomst naar ons op te sturen, waarnaar u het origineel aangevuld en ondertekend retour krijgt.

 

Bereken uw voordeel

Op de website schenkservice.nl berekent u zelf hoeveel u bespaart. Overweegt u om meer voor Youth for Christ te betekenen? Dan zou u kunnen besluiten om uw belastingvoordeel aan Youth for Christ te schenken. U geeft meer zonder dat het extra kost!

 

Digitale overeenkomst

Download gemakkelijk de digitale overeenkomst. U kunt de overeenkomst digitaal invullen, uitprinten en ondertekenen. De overeenkomst stuurt u op naar [email protected] of per post naar het onderstaande adres. Wij vullen onze gegevens in en sturen het originele exemplaar naar u retour voor uw eigen administratie. Youth for Christ bewaart een kopie.

 

Youth for Christ NL

Antwoordnummer 1050

3970 VB  Driebergen

 

Meer informatie over periodiek schenken kunt u lezen onze digitale brochure. Heeft u verder vragen? Neem contact op met Jurjen Folkers via 0343 515 744 of e-mail naar [email protected]